ID-Brickor Guld

ID-Brickor

Fallande ordning
Filter

14 av 14 produkter

Fallande ordning
Filter

14 av 14 produkter

ID-Brickor Guld ID-Brickor

ID-brickor i guld till bra priser

ID-brickor är smycken som passar för många tillfällen. En ID-bricka är ett personligt smycke, ett smycke där du fyller i namn, personnummer och födelseort. Genom tiderna har brickorna sett lite olika ut men användningen har oftast varit densamma – att göra det enklare att identifiera soldater. Under krig har soldater burit ID-brickor som en slags försäkring om att deras kropp ska kunna återvända hem, även om de stupat. Man bröt ID-brickan i två bitar, den ena biten hängde i kedjan runt soldatens hals, den andra togs med hem i förväg. När kroppen väl kom hem kunde man matcha brickan och identifiera personen. Även om grundidén med ID-brickor egentligen kan kännas sorglig, har smycket använts av civila i många årtionden, främst som en accessoar. För dig som gillar personliga och mer unika smycken och som även vill bära med historien, är ID-brickor ett bra val. Vi erbjuder även vackra ID-brickor i silver och stål, kolla gärna in sortimentet för att se vad du gillar mest. Smyckena kan med fördel ges bort i present men även till dig själv. Våra smycken håller alltid högsta kvalitet och kan bäras hela livet.

Ge till barnen

Förutom att en ID-bricka är ett stilrent och häftigt smycke är det också väldigt praktiskt. Genom att ge barnen varsin ID-bricka med sina uppgifter blir det lättare att hitta dem om de skulle gå vilse eller försvinna. Kanske ska ni ut och resa? Om barnen råkar gå vilse på flygplatsen eller liknande kan de visa sin ID-bricka för personalen som genast kan se vad de heter och liknande. När du beställer brickorna hos oss bjuder vi på gravyr på ena sidan. Här kan du fylla i namn, personnummer och land, men du kan även byta ut olika uppgifter mot bland annat ett mobilnummer. Lider någon i din familj av en allvarlig sjukdom eller går på en särskild medicin?

Kolla gärna in vårt sortiment av medicinbrickor, dessa kan vara livsavgörande i en akut situation. Smarta och viktiga smycken som ID-brickor är alltid bra att ha och att ge till barnen, särskilt om de är små och kanske inte kan engelska. När ni är utomlands eller reser är brickan en extra trygghet för barnen, något som visar vem dem är.

Personliga presenter

Det är roligt att få överraska vänner och familj med unika gåvor. Oavsett om det gäller en julklapp eller en födelsedagspresent är personliga gåvor alltid uppskattat. Men det kan vara klurigt att hitta dem… Våra ID-brickor är perfekta att ge bort både till vänner och släkt. Gravera in personens uppgifter och slå in smycket i en vacker presentförpackning. Du kommer garanterat att göra någon extra glad! Guld är dessutom ett exklusivt och lyxigt material som känns extra fint. Kanske är du på jakt efter en doppresent? En ID-bricka i guld är en fantastisk gåva som kommer göra både barnet och föräldrarna glada. ID-brickor blir aldrig omoderna utan kan användas år efter år och matchas med olika smycken.

Vackra, underbara, exklusiva guld

Dras du också till guld? Du är inte ensam. Denna fantastiska ädelmetall har trollbundit oss människor i tusentals år och det beror mycket på metallens spännande egenskaper. Förutom det yttre, att guld har en fantastisk glans och vacker färg, är materialet mycket unikt. Visste du att guld faktiskt är ett väldigt mjukt material? På endast 1 gram guld kan man få 3 m2 om man plattar ut det. Dessutom är guld enkelt att smida och forma tack vare att det är så mjukt. Man måste oftast legera det med andra metaller för att det inte ska förändras i formen, särskilt när det kommer till smyckestillverkning. När du vill unna dig själv eller någon du tycker om något extra fint, kan vi varmt rekommendera våra ID-brickor i guld. Beställer du idag har du förmodligen smycket redan imorgon – vi har endast 1 dags leveranstid!