Medicinbrickor Silver

Medicinbrickor

Fallande ordning
Filter

15 av 15 produkter

Eliquis-bricka i 925 Sterling Silver

Safira Classic

209 kr

Waran-bricka i 925 Sterling Silver

Safira Classic

209 kr

Eliquis-droppe i 925 Sterling Silver

Safira Classic

369 kr

Xarelto-bricka i 925 Sterling Silver

Safira Classic

209 kr

Diabetes-bricka i 925 Sterling Silver

Safira Classic

209 kr

Eliquis-Hjärta i 925 Sterling Silver

Safira Classic

319 kr

Diabetes-Hjärta i 925 Sterling Silver

Safira Classic

319 kr

Pradaxa-droppe i 925 Sterling Silver

Safira Classic

369 kr

Xarelto-droppe i 925 Sterling Silver

Safira Classic

369 kr

Diabetes-droppe i 925 Sterling Silver

Safira Classic

369 kr

Waran-droppe i 925 Sterling Silver

Safira Classic

369 kr

Pradaxa-bricka i 925 Sterling Silver

Safira Classic

209 kr

Xarelto-Hjärta i 925 Sterling Silver

Safira Classic

319 kr

Waran-Hjärta i 925 Sterling Silver

Safira Classic

319 kr
Fallande ordning
Filter

15 av 15 produkter

Medicinbrickor Silver Medicinbrickor

Medicinbrickor i silver för barn och vuxna

Våra medicinbrickor i silver kan vara livsviktiga om något oväntat skulle ske. För dig som lider av en kronisk sjukdom som exempelvis diabetes, kan vardagen vara tuff. Människor med denna typ av sjukdomar är ständigt beroende av sin medicin. Skulle något hända och medicinen inte finns eller har glömts, kan det bli mycket allvarligt. Vad ska omgivningen göra om du svimmar på en offentlig plats om de inte har någon aning om varför? Genom att bära en medicinbricka med den viktiga informationen kan personer runtomkring genast se vad som kan behövas eller vad de kan göra för att hjälpa dig. Att snabbt kunna agera i en allvarlig situation kan vara livsavgörande. Våra medicinbrickor finns inte bara i silver, du kan även hitta vackra och viktiga smycken i guld om du föredrar det. I sortimentet hittar du flera olika typer av medicinbrickor, alla med korrekt information. Dessa fungerar utmärkt för både män, kvinnor och barn. Skulle kedjan som medföljer inte vara bra i storlek, exempelvis för stor för ett barn, kan du kolla in våra kedjor och länkar i sortimentet. Här kan du hitta alla möjliga varianter och även välja ut en längd som är passande.

Vackert och viktigt

"Allt som glimmar är inte guld" är ett känt citat och något som stämmer inte bara på våra medicinbrickor. För alla smycken är inte tillverkade enbart för att vara vackra. Våra medicinbrickor i silver är tillverkade för att skydda och göra vardagen lite tryggare för dig som lider av en kronisk sjukdom eller som går på en livsviktig medicin. Men även om sjukdomen är allvarlig, besvärlig och svår, kan det ändå vara kul att få bära ett smycke som är vackert också, även om dess främsta uppgift är att informera. Genom att ge dig själv eller någon i din närhet en medicinbricka i silver, kan budskapet nå ut samtidigt som du kan bära något fint runt halsen.

Våra smycken håller alltid högsta kvalitet och medicinbrickorna du ser här tillverkas av sterlingsilver, en hög silverhalt som håller hela livet. Vill du se mer av våra graverade smycken i silver? Vi erbjuder många vackra smycken av hög kvalitet, bland annat figurer som kors, hjärtan och stilrena cirklar och stavar. Även dessa gravyrsmycken kan du använda för att förmedla ett viktigt budskap.

Känn dig tryggare

För personer som lider av olika sjukdomar och allergier är varje dag en utmaning. Med dagens vård och medicin kan de flesta ändå leva helt vanliga liv, även om sjukdomen är allvarlig. Trots det finns det ändå risker i vardagen. För nötallergiker vet man aldrig om man kommer att drabbas av andnöd för att någon råkar öppna en påse nötter på bussen. Och tänk om du med diabetes skulle glömma medicinen hemma. För att alltid känna dig lite tryggare när du är utanför hemmet är en medicinbricka i silver en smart investering. Om du skulle svimma och inte kunna prata och säga vad du behöver hjälp med, eller om du drabbas av andnöd, kan du visa din medicinbricka för någon runtomkring dig. Skulle du svimma kan läkare snabbt se vilken sjukdom du har och snabbare ge dig akut hjälp.

Hittar du inte rätt bricka?

Finns inte rätt sorts bricka i sortimentet? Kolla i så fall in våra silver- eller guldsmycken med personlig gravyr. Dessa kan också fungera som medicinbrickor om du väljer en lämplig gravyr. Vi bjuder på en valfri gravyr på smyckets ena sida, men du kan även lägga till mer text på baksidan, något som kan vara smart om du behöver mer utrymme. Beställ din medicinbricka redan idag och känn dig tryggare i vardagen. Eller ge bort en medicinbricka i silver till någon i din närhet som skulle behöva en. Vi levererar ditt smycke inom en dag!