Namnsmycken

Alla SAFIRA’s namnsmycken har lägsta prisgaranti i Sverige. Vi tillverkar Ditt namnsmycke och levererar det med vår unika expressleverans på endast 1 arbetsdag. Smycken med namn är en växande trend där Du får unika och personliga smycken. Alla SAFIRA’s namnsmycken erhåller äkthetsstämpel/kontrollstämpel som garanterar ädelmetallens äkthet, silver som guld. Designa Dina egna smycken med namn på dina nära och kära eller ge bort ett unikt namnsmycke. 

SAFIRA erbjuder Dig namnsmycken online i guld och silver med lägsta prisgaranti i Sverige.

Fallande ordning
Filter

35 av 35 produkter

Stav i silver med gravyr, ledad 28x5x5 mm
-%

Stav i silver med gravyr, ledad 28x5x5 mm

Safira Classic

489 kr
Stav i silver med gravyr, ledad 28x6x2 mm
-%

Stav i silver med gravyr, ledad 28x6x2 mm

Safira Classic

299 kr
Hänge med egen gravyr 925 Silver 25 mm
-%

Hänge med egen gravyr 925 Silver 25 mm

Safira Classic

339 kr
Hänge med egen gravyr 925 Silver, 18x10 mm
-%

Hänge med egen gravyr 925 Silver, 18x10 mm

Safira Classic

239 kr
Fallande ordning
Filter

35 av 35 produkter

Namnsmycken

Originella namnsmycken i vacker design

Ditt namn bär mycket av vem du är, något som är personligt för just dig. Våra namnsmycken är mycket vackra och fina att bära. Hitta ett smycke som tilltalar din personliga stil eller ge bort till någon du tycker om. Personliga och unika smycken med en personlig gravyr är alltid kul att ge bort. När du inte vet vad du ska köpa är vårt stora utbud av namnsmycken perfekt! Dessa passar perfekt till såväl man som kvinna, gammal som ung. Förutom stilrena brickor i äkta silver kan du även hitta moderna armband, vackra stavar och fina hängen i olika figurer, exempelvis änglar, kors och hjärtan. I sortimentet finns även vackra förlovningsringar. Letade du efter vigselringar? Vi erbjuder ett stort och väl utvalt sortiment av vackra vigselringar i allt från 18 karat guld till palladium. Namnsmycken passar perfekt till flera tillfällen. Du kan exempelvis ge det till en student, en konfirmand till en vän på födelsedagen. I vårt utbud kan du enkelt hitta något som passar eftersom vi har ett mycket brett urval av priser och material. Ett personligt smycke känns speciellt, det är unikt just för dig och kan bäras hela livet. Smycket kommer i sin tur att bära med sig din historia, dina äventyr och livserfarenheter.

Romantiska ringar

Namnsmycken behöver inte bara vara armband eller halsband med en personlig gravyr, de kan även vara förlovningsringar. Ska du gå ner på knä och be om din älskades hand? En förlovning är ett stort steg i livet och en dag som är värd att minnas. Se till att du har två vackra ringar för dig och din partner. Vi erbjuder ett brett sortiment av vackra förlovningsringar i alla tänkbara material och prisklasser. Här hittar du bland annat stilrena och moderna förlovningsringar i silver och även med olika yta, exempelvis blank eller matt.

Texten i en förlovningsring är oftast era namn och ert förlovningsdatum, men varför begränsa er till det? Ni kan skriva precis vad ni vill, exempelvis "Din för alltid" eller något som känns personligt och fint för er två. Namnsmycken som våra namnringar håller högsta kvalitet och är tillverkade för att kunna användas hela livet.

Alltid kvalitet och trygg handel

Att shoppa vackra namnsmycken på nätet är smidigt och tryggt hos oss på Safira. Förutom att du enkelt får en tydlig översikt över vårt sortiment kan du även använda våra smarta filtreringsfunktioner. Genom att fylla i vilket material du vill ha och i vilken priskategori du letar smycken i, blir det enklare att hitta namnsmycken som känns relevanta. När du handlar äkta silver- och guldsmycken från oss har smyckena alltid en äkthetsstämpel. Denna är ett bevis på att ädelmetallen är äkta. För att du inte ska behöva vänta otåligt på din beställning har vi expressleverans. Du får ditt graverade smycke inom 1 arbetsdag, ganska snabbt! Vi har Nordens snabbaste leveranstid, en klar fördel, särskilt om det är bråttom. Dessutom garanterar vi att du får det lägsta priset hos oss. Hur då? Förutom våra blixtsnabba leveranser har vi även Sveriges lägsta prisgaranti – allt för våra kunder!

Olika sorters namnsmycken

Namnsmycken är något du kan ge till vem som helst, från pappa till flickvännen. I vårt utbud kan du välja mellan olika smyckeskategorier, bland annat graverade armband med breda läderremmar men även vackra silverhalsband med ditt namn graverat. Vårt stora sortiment gör det lätt att hitta smycken för varje tillfälle, oavsett om det handlar om alla hjärtans dag, julafton eller farsdag. Har du några frågor eller funderingar kring din beställning? Hör gärna av dig till vår kundsupport så kan vi garanterat hjälpa dig reda ut alla frågetecken. Vi kan nås både på telefon och på mejlen, välj det sätt som passar dig bäst. Låt dig bli inspirerad och hitta vackra namnsmycken redan idag!