Hänge, Ängel med kristaller 18k guld

Safira Classic
Specialpris 203 kr Ordinarie pris 239 kr
Slutsåld

Beskrivning

Hänge, Ängel i 18k guld prydd med kristaller. Material: 18k guld Stenar: Kristaller av hög kvalité Höjd: 13 mm OBS kedjan ingår ej.

Art. Nr
18-1-101-0-1
Enhet
St
Märke
Safira Classic
Kollektion
Ordinare sortiment
Material
Guld
Färg
Guld
Höjd
13,0 mm
Bredd
11 mm
Leveranstid
Beställ innan kl.14.00 - skickas samma dag
Sten
Kristaller
Färg sten
Vit
Height Incl Loop
17 mm
Karat
18k
Measurement Loop Inside
2,5x3,1 mm
Yta
Blank
Vikt
0,2 g

Leverans och retur

Beroende på var du sprider din magi i världen kommer du att kunna välja mellan olika leveransalternativ och vi har gratis frakt inom EU! Kostnaden för din leverans beror på vilket fraktalternativ du väljer och vilket land du kommer från. Du kan läsa mer om Byten och returer här.

Information om gravyr

Samtliga smycken med gravyr tillverkas unikt för varje beställning. Resultatet blir en helt unik produkt. Tänk på: För alla smycken med gravyr gäller ett bestämt standardtypsnitt som visas ut på produktens exempelbilder. För samtliga smycken med gravyr gäller det typsnitt och layout som bilderna illustrerar. Din gravytext förs automatiskt in i våra gravyrmaskiner, d.v.s. att de inte tar någon hänsyn om du missat t.ex. en gemen i början på ett namn. Safira tar inget ansvar för eventuella felstavningar eller gemener och versaler. Läs noga igenom gravyren och kolla att du har valt Gemener/Versaler och stavat rätt. Du kan läsa mer om Gravyr här.