Hänge - Månadssten April 18k guld

Safira Classic
Specialpris 424 kr Ordinarie pris 499 kr
Slutsåld

Beskrivning

Hänge, Månadssten i 18k guld. Månad: April Sten: Bergskristall Mått Hjärta: 9x10 mm Material: 18k guld OBS kedjan ingår ej.

Art. Nr
18-1-10-7-4
Enhet
St
Märke
Safira Classic
Kollektion
Ordinare sortiment
Material
Guld
Färg
Guld
Höjd
10,0 mm
Bredd
9 mm
Leveranstid
Beställ innan kl.14.00 - skickas samma dag
Sten
Bergskristall
Height Incl Loop
16 mm
Karat
18k
Measurement Loop Inside
2,3x5,0 mm
Measurement Stone
5,0 mm
Model
Zodiac
Antal stenar
1
Form sten
Rund
Yta
Blank
Tjocklek
5 mm
Vikt
0,34 g

Leverans och retur

Beroende på var du sprider din magi i världen kommer du att kunna välja mellan olika leveransalternativ och vi har gratis frakt inom EU! Kostnaden för din leverans beror på vilket fraktalternativ du väljer och vilket land du kommer från. Du kan läsa mer om Byten och returer här.

Information om gravyr

Samtliga smycken med gravyr tillverkas unikt för varje beställning. Resultatet blir en helt unik produkt. Tänk på: För alla smycken med gravyr gäller ett bestämt standardtypsnitt som visas ut på produktens exempelbilder. För samtliga smycken med gravyr gäller det typsnitt och layout som bilderna illustrerar. Din gravytext förs automatiskt in i våra gravyrmaskiner, d.v.s. att de inte tar någon hänsyn om du missat t.ex. en gemen i början på ett namn. Safira tar inget ansvar för eventuella felstavningar eller gemener och versaler. Läs noga igenom gravyren och kolla att du har valt Gemener/Versaler och stavat rätt. Du kan läsa mer om Gravyr här.