Ljubov Sterling Silver Earrings

Safira x Diana Kaloev
399 kr
    • Din produkt finns tillgänglig
    • Fri frakt- och returkostnad
    • Snabb Leverans
    • Alltid guld och silver

Beskrivning

De unika och vackra örhängena Ljubov av sterling silver har inspirerats av de traditionella ryska Matrjosjka-dockorna och utstrålar en hög dos av tidlös elegans. Tittar du riktigt noga så kommer du nämligen se att örhängenas form påminner om just den klassiska Matrjosjka-dockan.

Art. Nr
030100874
Enhet
Par
Märke
Safira x Diana Kaloev
Kollektion
x Diana Kaloev
Material
925 Sterling Silver
Färg
Silver
Höjd
30 mm
Leveranstid
Beställ innan kl.14.00 - skickas samma dag

Leverans och retur

Beroende på var du sprider din magi i världen kommer du att kunna välja mellan olika leveransalternativ och vi har gratis frakt inom EU! Kostnaden för din leverans beror på vilket fraktalternativ du väljer och vilket land du kommer från. Du kan läsa mer om Byten och returer här.

Information om gravyr

Samtliga smycken med gravyr tillverkas unikt för varje beställning. Resultatet blir en helt unik produkt. Tänk på: För alla smycken med gravyr gäller ett bestämt standardtypsnitt som visas ut på produktens exempelbilder. För samtliga smycken med gravyr gäller det typsnitt och layout som bilderna illustrerar. Din gravytext förs automatiskt in i våra gravyrmaskiner, d.v.s. att de inte tar någon hänsyn om du missat t.ex. en gemen i början på ett namn. Safira tar inget ansvar för eventuella felstavningar eller gemener och versaler. Läs noga igenom gravyren och kolla att du har valt Gemener/Versaler och stavat rätt. Du kan läsa mer om Gravyr här.