Marc Jacobs Riley Klocka Svart/Guld 28 mm

Marc Jacobs
Specialpris 1427 kr Ordinarie pris 2195 kr
Slutsåld

Beskrivning

En klocka skapad på det enda sättet Marc Jacobs vet hur: omstörta normen. Så då föddes Riley, med stora numeriska index i en kompakt cirkulär boett. Vem sa att klockor måste vara diskreta?

Art. Nr
MJ1475
Märke
Marc Jacobs
Material
Stainless steel
Leveranstid
1 arbetsdag
Urverk
Quartz
Diameter
28 mm
Urtavla
Black
Enhet
St
Color Ring
Gold
Färg
Black
Height Watch Case
9 mm
Ingår i ditt köp
Äkthetscertifikat, Garanti (2 år), Original klockask, Fri gravyr, Informationsbroschyr, Försäkrad leverans, Spårbar leverans
Length Bracelet
14,5-19 cm
Resistant
Water resistant 5ATM
Strap
Leatherstrap
Bredd band
14 mm

Leverans och retur

Beroende på var du sprider din magi i världen kommer du att kunna välja mellan olika leveransalternativ och vi har gratis frakt inom EU! Kostnaden för din leverans beror på vilket fraktalternativ du väljer och vilket land du kommer från. Du kan läsa mer om Byten och returer här.

Information om gravyr

Samtliga smycken med gravyr tillverkas unikt för varje beställning. Resultatet blir en helt unik produkt. Tänk på: För alla smycken med gravyr gäller ett bestämt standardtypsnitt som visas ut på produktens exempelbilder. För samtliga smycken med gravyr gäller det typsnitt och layout som bilderna illustrerar. Din gravytext förs automatiskt in i våra gravyrmaskiner, d.v.s. att de inte tar någon hänsyn om du missat t.ex. en gemen i början på ett namn. Safira tar inget ansvar för eventuella felstavningar eller gemener och versaler. Läs noga igenom gravyren och kolla att du har valt Gemener/Versaler och stavat rätt. Du kan läsa mer om Gravyr här.