Michael Kors Damklocka Darci Gold-Tone 39 mm

Michael Kors
Specialpris 809 kr Ordinarie pris 2695 kr
Slutsåld

Beskrivning

Lite glam, liten girl-nex-door, Michael Kors Darci klocka ger en standout stil utan att tippa över toppen. En pavé-pyntad bezel ger dig en look-at-me stil, medan det slanka silverarmbandet gör denna klocka exceptionellt elegant.

Art. Nr
MK3191
Märke
Michael Kors
Material
Stainless steel
Leveranstid
1 arbetsdag
Urverk
Quartz
Diameter
39 mm
Urtavla
Gold
Enhet
St
Sten
Kristaller
Color Ring
Gold
Färg
Guld
Height Watch Case
8 mm
Ingår i ditt köp
Garanti (2 år), Original klockask, Fri gravyr, Informationsbroschyr, Försäkrad leverans, Spårbar leverans
Resistant
Water resistant 5ATM
Strap
Stainless steel

Leverans och retur

Beroende på var du sprider din magi i världen kommer du att kunna välja mellan olika leveransalternativ och vi har gratis frakt inom EU! Kostnaden för din leverans beror på vilket fraktalternativ du väljer och vilket land du kommer från. Du kan läsa mer om Byten och returer här.

Information om gravyr

Samtliga smycken med gravyr tillverkas unikt för varje beställning. Resultatet blir en helt unik produkt. Tänk på: För alla smycken med gravyr gäller ett bestämt standardtypsnitt som visas ut på produktens exempelbilder. För samtliga smycken med gravyr gäller det typsnitt och layout som bilderna illustrerar. Din gravytext förs automatiskt in i våra gravyrmaskiner, d.v.s. att de inte tar någon hänsyn om du missat t.ex. en gemen i början på ett namn. Safira tar inget ansvar för eventuella felstavningar eller gemener och versaler. Läs noga igenom gravyren och kolla att du har valt Gemener/Versaler och stavat rätt. Du kan läsa mer om Gravyr här.