Michael Kors Damklocka Mini Lauryn Pavé Two-Tone 33 mm

Michael Kors
Specialpris 1887 kr Ordinarie pris 2695 kr
Slutsåld

Beskrivning

En studie i tidlös glamour, Michael Kors mini Lauryn klocka är designad i glänsande tvåfärgat rostfritt stål med romerska siffror. Armbandet och ringen är smyckade med mousserande pavékristaller för en strålande effekt. Använd den som en elegant och funktionell finish för alla looks.

Art. Nr
MK3929
Material
Stainless steel
Clockwork
Quartz
Dial
Blue
Märke
Michael Kors
Enhet
St
Sten
Kristaller
Leveranstid
1 arbetsdag
Color Ring
Silver/Rose
Färg
Silver;Rose
Height Watch Case
8 mm
Ingår i ditt köp
Garanti (2 år), Original klockask, Fri gravyr, Informationsbroschyr, Försäkrad leverans, Spårbar leverans
Resistant
Water resistant 5ATM
Diameter
33 mm
Strap
Stainless steel

Leverans och retur

Beroende på var du sprider din magi i världen kommer du att kunna välja mellan olika leveransalternativ och vi har gratis frakt inom EU! Kostnaden för din leverans beror på vilket fraktalternativ du väljer och vilket land du kommer från. Du kan läsa mer om Byten och returer här.

Information om gravyr

Samtliga smycken med gravyr tillverkas unikt för varje beställning. Resultatet blir en helt unik produkt. Tänk på: För alla smycken med gravyr gäller ett bestämt standardtypsnitt som visas ut på produktens exempelbilder. För samtliga smycken med gravyr gäller det typsnitt och layout som bilderna illustrerar. Din gravytext förs automatiskt in i våra gravyrmaskiner, d.v.s. att de inte tar någon hänsyn om du missat t.ex. en gemen i början på ett namn. Safira tar inget ansvar för eventuella felstavningar eller gemener och versaler. Läs noga igenom gravyren och kolla att du har valt Gemener/Versaler och stavat rätt. Du kan läsa mer om Gravyr här.