Michael Kors Damklocka Parker Rose Gold-Tone Blush Acetate 39 mm

Michael Kors
Specialpris 1598 kr Ordinarie pris 3195 kr
Slutsåld

Beskrivning

Vänd blickarna mot Parker: Denna snygga och eleganta klocka är trimmad med mousserande pavé stenar för en elegant, uptown sensibilitet. Michael kors uppdaterade den här favoriten med en ny blandning av toner och texturer, som ett borstat rostfritt stål och höghalsacetatarmband för modern, feminin appeal. Med precis rätt mängd gnista är det den perfekta klockan att glamma upp din everyday-look, eller för att slutföra en sofistikerad helhet.

Art. Nr
MK5896
Material
Stainless steel
Clockwork
Quartz
Dial
Roségold
Märke
Michael Kors
Enhet
St
Sten
Kristaller
Leveranstid
1 arbetsdag
Color Ring
Rosegold
Färg
Rose
Height Watch Case
10 mm
Ingår i ditt köp
Garanti (2 år), Original klockask, Fri gravyr, Informationsbroschyr, Försäkrad leverans, Spårbar leverans
Resistant
Water resistant 5ATM
Diameter
39 mm
Strap
Stainless steel

Leverans och retur

Beroende på var du sprider din magi i världen kommer du att kunna välja mellan olika leveransalternativ och vi har gratis frakt inom EU! Kostnaden för din leverans beror på vilket fraktalternativ du väljer och vilket land du kommer från. Du kan läsa mer om Byten och returer här.

Information om gravyr

Samtliga smycken med gravyr tillverkas unikt för varje beställning. Resultatet blir en helt unik produkt. Tänk på: För alla smycken med gravyr gäller ett bestämt standardtypsnitt som visas ut på produktens exempelbilder. För samtliga smycken med gravyr gäller det typsnitt och layout som bilderna illustrerar. Din gravytext förs automatiskt in i våra gravyrmaskiner, d.v.s. att de inte tar någon hänsyn om du missat t.ex. en gemen i början på ett namn. Safira tar inget ansvar för eventuella felstavningar eller gemener och versaler. Läs noga igenom gravyren och kolla att du har valt Gemener/Versaler och stavat rätt. Du kan läsa mer om Gravyr här.