Michael Kors Ring Pavé Mercer Link Rose

Michael Kors
Slutsåld

Beskrivning

Denna Mercer Link ring är designad i sterling silver och accentueras av mousserande pavé stenar. Det är den perfekta delen att para ihop med andra stilar eller att bära på egen hand för ett mer diskret utseende.

Art. Nr
MKC1024AN791
Enhet
St
Märke
Michael Kors
Material
Roséguldpläterad metall
Färg
Rose
Leveranstid
Beställ innan kl.14.00 - skickas samma dag
Sten
Cubic zirconia

Leverans och retur

Beroende på var du sprider din magi i världen kommer du att kunna välja mellan olika leveransalternativ och vi har gratis frakt inom EU! Kostnaden för din leverans beror på vilket fraktalternativ du väljer och vilket land du kommer från. Du kan läsa mer om Byten och returer här.

Information om gravyr

Samtliga smycken med gravyr tillverkas unikt för varje beställning. Resultatet blir en helt unik produkt. Tänk på: För alla smycken med gravyr gäller ett bestämt standardtypsnitt som visas ut på produktens exempelbilder. För samtliga smycken med gravyr gäller det typsnitt och layout som bilderna illustrerar. Din gravytext förs automatiskt in i våra gravyrmaskiner, d.v.s. att de inte tar någon hänsyn om du missat t.ex. en gemen i början på ett namn. Safira tar inget ansvar för eventuella felstavningar eller gemener och versaler. Läs noga igenom gravyren och kolla att du har valt Gemener/Versaler och stavat rätt. Du kan läsa mer om Gravyr här.