Michael Kors Smartwatch Acess MKGO Black-Tone and Silicone 43 mm

Michael Kors
Specialpris 2237 kr Ordinarie pris 3195 kr
    • Din produkt finns tillgänglig
    • Fri frakt- och returkostnad
    • Snabb Leverans
    • Alltid guld och silver

Beskrivning

Michael Kors Access MKGO smartwatch är gjord för att röra sig sömlöst in i din aktiva livsstil. Gjuten i guldfärgat rostfritt stål med en lätt aluminiumspänning och drivs av Wear OS av Google ™. Denna sportkonstruerade klocka är utrustad med hjärtfrekvensspårning, betalningsmetoder, badtät funktion och mer för att hålla dig ansluten till dina mål. Den logotyppräglade silikonremsan och flera skärmytor kan ändras för den ultimata anpassningen.

Denna smartwatch funkar till både Android och Iphone. Instruktionsbok ingår.

Art. Nr
MKT5072
Märke
Michael Kors
Material
Stainless steel
Leveranstid
1 arbetsdag
Diameter
43 mm
Enhet
St
Color Ring
Black
Färg
Black
Height Watch Case
12 mm
Ingår i ditt köp
Äkthetscertifikat, Garanti (2 år), Original klockask, Fri gravyr, Informationsbroschyr, Försäkrad leverans, Spårbar leverans
Resistant
Water resistant 3ATM avoid all contact with water
Strap
Silicone

Leverans och retur

Beroende på var du sprider din magi i världen kommer du att kunna välja mellan olika leveransalternativ och vi har gratis frakt inom EU! Kostnaden för din leverans beror på vilket fraktalternativ du väljer och vilket land du kommer från. Du kan läsa mer om Byten och returer här.

Information om gravyr

Samtliga smycken med gravyr tillverkas unikt för varje beställning. Resultatet blir en helt unik produkt. Tänk på: För alla smycken med gravyr gäller ett bestämt standardtypsnitt som visas ut på produktens exempelbilder. För samtliga smycken med gravyr gäller det typsnitt och layout som bilderna illustrerar. Din gravytext förs automatiskt in i våra gravyrmaskiner, d.v.s. att de inte tar någon hänsyn om du missat t.ex. en gemen i början på ett namn. Safira tar inget ansvar för eventuella felstavningar eller gemener och versaler. Läs noga igenom gravyren och kolla att du har valt Gemener/Versaler och stavat rätt. Du kan läsa mer om Gravyr här.