Mockberg Klocka Elise Silver 38 mm

Mockberg
Specialpris 850 kr Ordinarie pris 1699 kr
Slutsåld

Beskrivning

Möt Elise. Hon är glamouren i fetstil och elegansen av enkelhet. Hon visas i en design som gör den perfekta kombinationen av polerat stål och vävd mesh. Urtavla i vitt. Hennes skarphet - din känsla. Hennes noggrannhet - din unikhet.

Art. Nr
MO502
Märke
Mockberg
Material
Stainless steel 316L
Leveranstid
1 arbetsdag
Urverk
Miyota Super 2035
Diameter
38 mm
Urtavla
White
Längd
22 cm
Enhet
St
Color Ring
Silver
Färg
Silver
Height Watch Case
8 mm
Ingår i ditt köp
Garanti (2 år), Original klockask, Fri gravyr, Informationsbroschyr, Försäkrad leverans, Spårbar leverans
Resistant
Water resistant 3ATM avoid all contact with water
Strap
Stainless Steel Mesh Strap
Bredd band
13 mm

Leverans och retur

Beroende på var du sprider din magi i världen kommer du att kunna välja mellan olika leveransalternativ och vi har gratis frakt inom EU! Kostnaden för din leverans beror på vilket fraktalternativ du väljer och vilket land du kommer från. Du kan läsa mer om Byten och returer här.

Information om gravyr

Samtliga smycken med gravyr tillverkas unikt för varje beställning. Resultatet blir en helt unik produkt. Tänk på: För alla smycken med gravyr gäller ett bestämt standardtypsnitt som visas ut på produktens exempelbilder. För samtliga smycken med gravyr gäller det typsnitt och layout som bilderna illustrerar. Din gravytext förs automatiskt in i våra gravyrmaskiner, d.v.s. att de inte tar någon hänsyn om du missat t.ex. en gemen i början på ett namn. Safira tar inget ansvar för eventuella felstavningar eller gemener och versaler. Läs noga igenom gravyren och kolla att du har valt Gemener/Versaler och stavat rätt. Du kan läsa mer om Gravyr här.