Molly Rustas 18K Gold Plated Cloud Bracelet

Safira By Molly Rustas
999 kr
Slutsåld

Beskrivning

Golden Petite Cloud – Blankt är fint! Cloud består av en tunn kedja som är prydd med små vackra kulor. Armbandet går utmärkt att kombinera med armbandet Mist för en lyxig look. 925 Sterling Silver förgyllt med 18 karat guld, ställbart med 4 centimeter.

Art. Nr
MRB004
Enhet
St
Märke
Safira By Molly Rustas
Kollektion
Golden Petite By Molly
Material
14k Guldpläterat silver
Färg
Guld
Längd
17,5-21,5 cm
Leveranstid
Beställ innan kl.14.00 - skickas samma dag

Leverans och retur

Beroende på var du sprider din magi i världen kommer du att kunna välja mellan olika leveransalternativ och vi har gratis frakt inom EU! Kostnaden för din leverans beror på vilket fraktalternativ du väljer och vilket land du kommer från. Du kan läsa mer om Byten och returer här.

Information om gravyr

Samtliga smycken med gravyr tillverkas unikt för varje beställning. Resultatet blir en helt unik produkt. Tänk på: För alla smycken med gravyr gäller ett bestämt standardtypsnitt som visas ut på produktens exempelbilder. För samtliga smycken med gravyr gäller det typsnitt och layout som bilderna illustrerar. Din gravytext förs automatiskt in i våra gravyrmaskiner, d.v.s. att de inte tar någon hänsyn om du missat t.ex. en gemen i början på ett namn. Safira tar inget ansvar för eventuella felstavningar eller gemener och versaler. Läs noga igenom gravyren och kolla att du har valt Gemener/Versaler och stavat rätt. Du kan läsa mer om Gravyr här.