Molly Rustas 24K Gold Plated Champagne Milky Way Rings

Safira By Molly Rustas
Slutsåld

Beskrivning

Champagne Milky Way ringarna säljes i ett set om 2. De går att ha var för sig på olika fingrar eller att kombinera dem då det är smidda att passa varandra perfekt. Den ena stenen är inspirerad av vår egen galax Vintergatan, och de mindre stenarna representerar små stjärnor. Den andra ringen har en stor sten i en ljus champagnefärg för att ge en sofistikerad och lyxig statementlook. Ringen från Molly Rustas kollektion Heirlooms är i 24k guldpläterat silver.

Art. Nr
MRR023
Enhet
St
Märke
Safira By Molly Rustas
Kollektion
x Molly Rustas
Material
24k Guldpläterat silver
Färg
Guld
Leveranstid
Beställ innan kl.14.00 - skickas samma dag

Leverans och retur

Beroende på var du sprider din magi i världen kommer du att kunna välja mellan olika leveransalternativ och vi har gratis frakt inom EU! Kostnaden för din leverans beror på vilket fraktalternativ du väljer och vilket land du kommer från. Du kan läsa mer om Byten och returer här.

Information om gravyr

Samtliga smycken med gravyr tillverkas unikt för varje beställning. Resultatet blir en helt unik produkt. Tänk på: För alla smycken med gravyr gäller ett bestämt standardtypsnitt som visas ut på produktens exempelbilder. För samtliga smycken med gravyr gäller det typsnitt och layout som bilderna illustrerar. Din gravytext förs automatiskt in i våra gravyrmaskiner, d.v.s. att de inte tar någon hänsyn om du missat t.ex. en gemen i början på ett namn. Safira tar inget ansvar för eventuella felstavningar eller gemener och versaler. Läs noga igenom gravyren och kolla att du har valt Gemener/Versaler och stavat rätt. Du kan läsa mer om Gravyr här.