Molly Rustas 24K Gold Plated Diamond Path Locket Necklace

Safira By Molly Rustas
799 kr
    • Din produkt finns tillgänglig
    • Fri frakt- och returkostnad
    • Snabb Leverans
    • Alltid guld och silver

Beskrivning

Med en framsida inspirerad av en diamantstig - och en insida som du kan fylla med vad du vill, kan inte detta berlockhalsband bli mer än rätt. Köp det till dig själv och placera ett kort på någon du älskar inuti för att alltid påminnas om dem, eller ge bort det till någon du bryr dig om och låt denne glänsa i dess skönhet. Det underbara 24k guldpläterade halsbandet Diamond Path är från Molly Rustas Heirlooms kollektion.

Art. Nr
MRN011G
Enhet
St
Märke
Safira By Molly Rustas
Kollektion
x Molly Rustas
Material
24k Guldpläterat silver
Färg
Guld
Längd
45-54 cm
Leveranstid
Beställ innan kl.14.00 - skickas samma dag

Leverans och retur

Beroende på var du sprider din magi i världen kommer du att kunna välja mellan olika leveransalternativ och vi har gratis frakt inom EU! Kostnaden för din leverans beror på vilket fraktalternativ du väljer och vilket land du kommer från. Du kan läsa mer om Byten och returer här.

Information om gravyr

Samtliga smycken med gravyr tillverkas unikt för varje beställning. Resultatet blir en helt unik produkt. Tänk på: För alla smycken med gravyr gäller ett bestämt standardtypsnitt som visas ut på produktens exempelbilder. För samtliga smycken med gravyr gäller det typsnitt och layout som bilderna illustrerar. Din gravytext förs automatiskt in i våra gravyrmaskiner, d.v.s. att de inte tar någon hänsyn om du missat t.ex. en gemen i början på ett namn. Safira tar inget ansvar för eventuella felstavningar eller gemener och versaler. Läs noga igenom gravyren och kolla att du har valt Gemener/Versaler och stavat rätt. Du kan läsa mer om Gravyr här.