Molly Rustas Sterling Silver Guiding Light Necklace

Safira By Molly Rustas
549 kr
Slutsåld

Beskrivning

Den vackra stenen slutar aldrig att gnistra! Den representerar din alldeles egna guide för att hitta rätt när det känns mörkt. Ge det till någon du tycker om eller behåll det själv för ett vackert smycke som varar år efter år. det perfekta halsbandet Guiding Light är från Molly Rustas senaste kollektion Heirlooms och är av äkta silver.

Art. Nr
MRN010S
Enhet
St
Märke
Safira By Molly Rustas
Kollektion
x Molly Rustas
Material
925 Sterling Silver
Färg
Silver
Längd
42-49 cm
Leveranstid
Beställ innan kl.14.00 - skickas samma dag

Leverans och retur

Beroende på var du sprider din magi i världen kommer du att kunna välja mellan olika leveransalternativ och vi har gratis frakt inom EU! Kostnaden för din leverans beror på vilket fraktalternativ du väljer och vilket land du kommer från. Du kan läsa mer om Byten och returer här.

Information om gravyr

Samtliga smycken med gravyr tillverkas unikt för varje beställning. Resultatet blir en helt unik produkt. Tänk på: För alla smycken med gravyr gäller ett bestämt standardtypsnitt som visas ut på produktens exempelbilder. För samtliga smycken med gravyr gäller det typsnitt och layout som bilderna illustrerar. Din gravytext förs automatiskt in i våra gravyrmaskiner, d.v.s. att de inte tar någon hänsyn om du missat t.ex. en gemen i början på ett namn. Safira tar inget ansvar för eventuella felstavningar eller gemener och versaler. Läs noga igenom gravyren och kolla att du har valt Gemener/Versaler och stavat rätt. Du kan läsa mer om Gravyr här.