North Twentytwo Dam Klockarmband Birka Rosé 16 mm

North Twentytwo
Specialpris 59 kr Ordinarie pris 395 kr
North Twentytwo Dam Klockarmband Birka Rosé 16 mm
Slutsåld

Beskrivning

En del av Nord Kollektionen, detta band, som heter Birka, är tillverkad av hög kvalitets äkta läder i en svart färg som vackert har flätats ihop för hand. Lädret kommer att anpassa runt handleden efter en tids användning.. Säkert förpackad i en strap-box utrustad med en meshband verktyg. Uppkallad efter den berömda ön som brukade vara ett viktigt handelscentrum för vikingar och förblir ett populärt besök för människor runt om i världen.

Art. Nr
01008R
Enhet
St
Märke
North Twentytwo
Material
Äkta läder, Stainless steel 316L
Färg
Black
Bredd
16 mm
Längd
23 cm
Leveranstid
Beställ innan kl.14.00 - skickas samma dag
Color Ring
Rosegold
Model
Birka
Strap
Braided By Hand Authentic Leather

Leverans och retur

Beroende på var du sprider din magi i världen kommer du att kunna välja mellan olika leveransalternativ och vi har gratis frakt inom EU! Kostnaden för din leverans beror på vilket fraktalternativ du väljer och vilket land du kommer från. Du kan läsa mer om Byten och returer här.

Information om gravyr

Samtliga smycken med gravyr tillverkas unikt för varje beställning. Resultatet blir en helt unik produkt. Tänk på: För alla smycken med gravyr gäller ett bestämt standardtypsnitt som visas ut på produktens exempelbilder. För samtliga smycken med gravyr gäller det typsnitt och layout som bilderna illustrerar. Din gravytext förs automatiskt in i våra gravyrmaskiner, d.v.s. att de inte tar någon hänsyn om du missat t.ex. en gemen i början på ett namn. Safira tar inget ansvar för eventuella felstavningar eller gemener och versaler. Läs noga igenom gravyren och kolla att du har valt Gemener/Versaler och stavat rätt. Du kan läsa mer om Gravyr här.