North Twentytwo Dam Klockarmband Uppsala Rosé 16 mm

North Twentytwo
Specialpris 44 kr Ordinarie pris 295 kr
North Twentytwo Dam Klockarmband Uppsala Rosé 16 mm
Slutsåld

Beskrivning

En del av Nord Kollektionen, detta band, som heter Uppsala, är tillverkad av hög kvalitets nylon med tryckt paisley tryckt mönster i en kraftfull röd färg som ser till att din handled sticker ut. Säkert förpackad i en strap-box utrustad med en meshband verktyg. Uppkallad efter staden av utbildning i Sverige, med de äldsta centrum för högre utbildning i Skandinavien.

Art. Nr
01004R
Enhet
St
Märke
North Twentytwo
Material
Nylon, Stainless steel 316L
Färg
Red
Bredd
16 mm
Längd
24,5 cm
Leveranstid
Beställ innan kl.14.00 - skickas samma dag
Color Ring
Rosegold
Model
Uppsala
Strap
Natostrap

Leverans och retur

Beroende på var du sprider din magi i världen kommer du att kunna välja mellan olika leveransalternativ och vi har gratis frakt inom EU! Kostnaden för din leverans beror på vilket fraktalternativ du väljer och vilket land du kommer från. Du kan läsa mer om Byten och returer här.

Information om gravyr

Samtliga smycken med gravyr tillverkas unikt för varje beställning. Resultatet blir en helt unik produkt. Tänk på: För alla smycken med gravyr gäller ett bestämt standardtypsnitt som visas ut på produktens exempelbilder. För samtliga smycken med gravyr gäller det typsnitt och layout som bilderna illustrerar. Din gravytext förs automatiskt in i våra gravyrmaskiner, d.v.s. att de inte tar någon hänsyn om du missat t.ex. en gemen i början på ett namn. Safira tar inget ansvar för eventuella felstavningar eller gemener och versaler. Läs noga igenom gravyren och kolla att du har valt Gemener/Versaler och stavat rätt. Du kan läsa mer om Gravyr här.