North Twentytwo Man Klocka Uppsala Silver 40 mm

North Twentytwo
Specialpris 209 kr Ordinarie pris 1395 kr
North Twentytwo Man Klocka Uppsala Silver 40 mm
Slutsåld

Beskrivning

En del av Nord Kollektionen, denna manliga versionen, Uppsala, är försedd med ett 20 mm hög kvalitet nylonband med ett paisley tryckt mönster i en kraftig röd färg som skapar harmoni Säkert förpackad i en klock-box utrustad med ett strap verktyg och manual. Uppkallad efter staden av utbildning i Sverige, med det äldsta centrum för högre utbildning i Skandinavien.

Art. Nr
19107
Märke
North Twentytwo
Material
Stainless steel 316L
Leveranstid
1 arbetsdag
Diameter
40 mm
Urtavla
White
Enhet
St
Batteri
CR1616
Color Ring
Silver
Färg
Silver;Red
Height Watch Case
7 mm
Ingår i ditt köp
Garanti (2 år), Original klockask, Fri gravyr, Informationsbroschyr, Försäkrad leverans, Spårbar leverans
Resistant
Water resistant 3ATM avoid all contact with water
Strap
Natostrap
Batterylife
10 år

Leverans och retur

Beroende på var du sprider din magi i världen kommer du att kunna välja mellan olika leveransalternativ och vi har gratis frakt inom EU! Kostnaden för din leverans beror på vilket fraktalternativ du väljer och vilket land du kommer från. Du kan läsa mer om Byten och returer här.

Information om gravyr

Samtliga smycken med gravyr tillverkas unikt för varje beställning. Resultatet blir en helt unik produkt. Tänk på: För alla smycken med gravyr gäller ett bestämt standardtypsnitt som visas ut på produktens exempelbilder. För samtliga smycken med gravyr gäller det typsnitt och layout som bilderna illustrerar. Din gravytext förs automatiskt in i våra gravyrmaskiner, d.v.s. att de inte tar någon hänsyn om du missat t.ex. en gemen i början på ett namn. Safira tar inget ansvar för eventuella felstavningar eller gemener och versaler. Läs noga igenom gravyren och kolla att du har valt Gemener/Versaler och stavat rätt. Du kan läsa mer om Gravyr här.