North Twentytwo Man Klockarmband Borgholm Silver 20 mm

North Twentytwo
Specialpris 89 kr Ordinarie pris 295 kr
North Twentytwo Man Klockarmband Borgholm Silver 20 mm
Slutsåld

Beskrivning

En del av Nord Kollektionen, detta band, som heter Borgholm, är tillverkad av hög kvalitets nylon med tryckt paisley tryckt mönster i en djup mörkblå färg som kommer att väcka uppmärksamhet.. Säkert förpackad i en strap-box utrustad med en meshband verktyg. Uppkallad efter den största och historiska staden på ön Öland med en forntida fästning.

Art. Nr
19203
Enhet
St
Märke
North Twentytwo
Färg
Blue
Bredd
20 mm
Längd
26,5 cm
Leveranstid
Beställ innan kl.14.00 - skickas samma dag
Color Ring
Silver
Strap
Natostrap

Leverans och retur

Beroende på var du sprider din magi i världen kommer du att kunna välja mellan olika leveransalternativ och vi har gratis frakt inom EU! Kostnaden för din leverans beror på vilket fraktalternativ du väljer och vilket land du kommer från. Du kan läsa mer om Byten och returer här.

Information om gravyr

Samtliga smycken med gravyr tillverkas unikt för varje beställning. Resultatet blir en helt unik produkt. Tänk på: För alla smycken med gravyr gäller ett bestämt standardtypsnitt som visas ut på produktens exempelbilder. För samtliga smycken med gravyr gäller det typsnitt och layout som bilderna illustrerar. Din gravytext förs automatiskt in i våra gravyrmaskiner, d.v.s. att de inte tar någon hänsyn om du missat t.ex. en gemen i början på ett namn. Safira tar inget ansvar för eventuella felstavningar eller gemener och versaler. Läs noga igenom gravyren och kolla att du har valt Gemener/Versaler och stavat rätt. Du kan läsa mer om Gravyr här.