VI ÄR SAFIRA

SAFIRAS HISTORIA

Historien började redan år 1986 när en ingenjör som arbetade med utvecklingen av stämplingsverktyg startade ett företag inom smyckesindustrin. Detta utvecklades och företaget arbetade sig kontinuerligt närmare slutkonsumenten. År 2012 föddes SAFIRA. På under fem år har SAFIRA blivit den största online butiken för smycken i norden. Vårt team har över 100 års kombinerad erfarenhet av både tillverkning och försäljning av smycken och tillbehör och säljer idag modesmycken av hög kvalité världen över.

 

SMYCKEN TILLVERKADE FÖR DIG 

Ni, våra kunder är allt och utan er skulle vi inte kunna fortsätta växa som vi gör. Ni inspirerar oss varje dag! Vi älskar att kommunicera med er på våra sociala kanaler och blir alltid så glada när vi ser er bära våra designs. Vi arbetar hårt för att alltid hålla koll på- och vara först med de senaste trenderna och för att ta fram kollektioner tillsammans med relevanta desginers och influencers. Detta innebär att du kan vara 100% säker på att du alltid kommer få det senaste inom trendsmycken när du shoppar på SAFIRA.

SHOPPA SAFIRA TREND


KVALITET ÄR ALLT

Alla SAFIRA-produkter är tillverkade av ädla metaller. Nästan var som helst kan du hitta billiga tillbehör som är tillverkade av stål eller plast. Om du inte vill konsumera stål- eller plastprodukter finns det också massor av lyxiga märken som säljer exklusiva smycken tillverkade av guld och silver men där priset är därefter. Det är här vi vill erbjuda dig en annan väg - smycken tillverkade av ädelmetaller som är prisvärda utan att kompromissa med modenivån. Vi vill tillåta alla att skina med stil.


SAFIRA SHINE VISIONEN

Skönhet och självförtroende kommer inifrån. Vad du har på dig på utsidan är bara ett sätt att förstärka din skönhet och ditt självförtroende och för att visa upp vem du verkligen är. Vi tror på dagens kvinnor och på alla sätt vi kan önskar vi hylla och inspirera, med huvudmålet att stärka kvinnor. The Safira Shine vision är baserat på denna starka tro. Den beskriver tre betydelsefulla och inflytelserika värderingar som genomsyrar hela företaget och som är med hela vägen från designprocessen fram till lansering. Visionen är ett av våra större mål med verksamheten och motiverar oss att fortsätta arbetet med att stärka kvinnor.

THE SAFIRA SHINE VISION


FRAMTIDEN

Vi ska bli det ledande varumärket inom need-now smycken. För att uppnå denna vision handlar det om er, våra kunder. Våra kunder är grunden för allt vi gör, och i vårt dagliga arbete för att göra dig nöjd tror vi att vi måste vara snabba, globala och trendmedvetna. Tillsammans med dig får vi hela världen att skina med stil.