Örhänge Schalins Elbe 0,10 18k vitguld, TWVS diamanter 0,20 ct

Schalins Ringar
Specialpris 6618 kr Ordinarie pris 7786 kr
    • Din produkt finns tillgänglig
    • Fri frakt- och returkostnad
    • Snabb Leverans
    • Alltid guld och silver

Beskrivning

Exklusiva örhängen från Schalins Ringar i 18k vitguld. Diamanter: 2 st prinsesslipade Top Wesselton/VS, á  0,10 ct Total carat 0,20 ct OBS! Detta är en beställningsvara, se köpvillkor.

Art. Nr
ÖHELBE0,1018KVIT
Enhet
Par
Märke
Schalins Ringar
Material
Vitguld
Färg
Whitegold
Leveranstid
ca 3-4 arbetsdagar
Carat sten
0,10
Färg sten
Vit
Diamantslipning
Prinsesslipad
Diamantkvalitet
Top Wesselton VS
Karat
18k
Antal stenar
2
Form sten
Fyrkantig
Sten
Diamant
Total Carat
0,20 ct
Vikt
1,1 g

Leverans och retur

Beroende på var du sprider din magi i världen kommer du att kunna välja mellan olika leveransalternativ och vi har gratis frakt inom EU! Kostnaden för din leverans beror på vilket fraktalternativ du väljer och vilket land du kommer från. Du kan läsa mer om Byten och returer här.

Information om gravyr

Samtliga smycken med gravyr tillverkas unikt för varje beställning. Resultatet blir en helt unik produkt. Tänk på: För alla smycken med gravyr gäller ett bestämt standardtypsnitt som visas ut på produktens exempelbilder. För samtliga smycken med gravyr gäller det typsnitt och layout som bilderna illustrerar. Din gravytext förs automatiskt in i våra gravyrmaskiner, d.v.s. att de inte tar någon hänsyn om du missat t.ex. en gemen i början på ett namn. Safira tar inget ansvar för eventuella felstavningar eller gemener och versaler. Läs noga igenom gravyren och kolla att du har valt Gemener/Versaler och stavat rätt. Du kan läsa mer om Gravyr här.