Örhängekrok 9 mm vita ovala sötvattenspärlor 18k guld

Safira Classic
Specialpris 552 kr Ordinarie pris 649 kr
Slutsåld

Beskrivning

Örhängekrokar i 18k guld av ovala odlade sötvattespärlor. Klassiska pärlörhängen som är tidlösa och passar vid alla tillfällen. Material: 18k guld Pärlor: Odlad sötvatten, vit Mått på pärlor: 9-9½ mm

Art. Nr
18-3-3-9-1
Enhet
Par
Märke
Safira Classic
Kollektion
Ordinare sortiment
Material
Guld
Färg
White
Höjd
10,0 mm
Bredd
9,5 mm
Leveranstid
Beställ innan kl.14.00 - skickas samma dag
Height Incl Loop
24 mm
Karat
18k
Measurement Pearl
9-9½ mm
Pearl
Freshwater pearl
Shape Pearl
Oval
Yta
Blank
Vikt
0,8 g
Bredd minsta
9 mm

Leverans och retur

Beroende på var du sprider din magi i världen kommer du att kunna välja mellan olika leveransalternativ och vi har gratis frakt inom EU! Kostnaden för din leverans beror på vilket fraktalternativ du väljer och vilket land du kommer från. Du kan läsa mer om Byten och returer här.

Information om gravyr

Samtliga smycken med gravyr tillverkas unikt för varje beställning. Resultatet blir en helt unik produkt. Tänk på: För alla smycken med gravyr gäller ett bestämt standardtypsnitt som visas ut på produktens exempelbilder. För samtliga smycken med gravyr gäller det typsnitt och layout som bilderna illustrerar. Din gravytext förs automatiskt in i våra gravyrmaskiner, d.v.s. att de inte tar någon hänsyn om du missat t.ex. en gemen i början på ett namn. Safira tar inget ansvar för eventuella felstavningar eller gemener och versaler. Läs noga igenom gravyren och kolla att du har valt Gemener/Versaler och stavat rätt. Du kan läsa mer om Gravyr här.