Pandora Bebissko Hängberlock

Pandora
599 kr
    • Din produkt finns tillgänglig
    • Fri frakt- och returkostnad
    • Snabb Leverans
    • Alltid guld och silver

Beskrivning

Du kanske gillar att rida? Eller är hästen ditt favoritdjur? Då är denna hästberlock något för dig! Pandora-berlocken är handbearbetad i sterlingsilver och utsmyckad med svarta emaljögon, en söt lite mule, en detaljrik man och betseldetaljer. Utöka din Pandora Moments-samling med denna hästberlock i silver för en ryttarinspirerad look.

Art. Nr
799075C00
Enhet
St
Märke
Pandora
Material
925 sterling silver
Färg
Silver
Höjd
15 mm
Bredd
6 mm

Leverans och retur

Beroende på var du sprider din magi i världen kommer du att kunna välja mellan olika leveransalternativ och vi har gratis frakt inom EU! Kostnaden för din leverans beror på vilket fraktalternativ du väljer och vilket land du kommer från. Du kan läsa mer om Byten och returer här.

Information om gravyr

Samtliga smycken med gravyr tillverkas unikt för varje beställning. Resultatet blir en helt unik produkt. Tänk på: För alla smycken med gravyr gäller ett bestämt standardtypsnitt som visas ut på produktens exempelbilder. För samtliga smycken med gravyr gäller det typsnitt och layout som bilderna illustrerar. Din gravytext förs automatiskt in i våra gravyrmaskiner, d.v.s. att de inte tar någon hänsyn om du missat t.ex. en gemen i början på ett namn. Safira tar inget ansvar för eventuella felstavningar eller gemener och versaler. Läs noga igenom gravyren och kolla att du har valt Gemener/Versaler och stavat rätt. Du kan läsa mer om Gravyr här.