Pandora Berlock Blue Sparkle Flower 925 Sterling Silver

Pandora
Specialpris 490 kr Ordinarie pris 699 kr
Slutsåld

Beskrivning

Låt blommorna blomma på ditt armband med denna eleganta blomberlocken i sterling silver. Smyckad med glittreande blå kristaller och vita stenar. Den strålande designen är även smyckad med utskurna hjärtan längs kanten.

Art. Nr
797851NMB
Enhet
St
Märke
Pandora
Material
925 sterling silver
Höjd
11 mm
Bredd
11 mm
Leveranstid
Beställ innan kl.14.00 - skickas samma dag
Färg sten
Vit/Blå
Antal stenar
Flera
Form sten
Rund
Yta
Blank
Tjocklek
11 mm

Leverans och retur

Beroende på var du sprider din magi i världen kommer du att kunna välja mellan olika leveransalternativ och vi har gratis frakt inom EU! Kostnaden för din leverans beror på vilket fraktalternativ du väljer och vilket land du kommer från. Du kan läsa mer om Byten och returer här.

Information om gravyr

Samtliga smycken med gravyr tillverkas unikt för varje beställning. Resultatet blir en helt unik produkt. Tänk på: För alla smycken med gravyr gäller ett bestämt standardtypsnitt som visas ut på produktens exempelbilder. För samtliga smycken med gravyr gäller det typsnitt och layout som bilderna illustrerar. Din gravytext förs automatiskt in i våra gravyrmaskiner, d.v.s. att de inte tar någon hänsyn om du missat t.ex. en gemen i början på ett namn. Safira tar inget ansvar för eventuella felstavningar eller gemener och versaler. Läs noga igenom gravyren och kolla att du har valt Gemener/Versaler och stavat rätt. Du kan läsa mer om Gravyr här.