Pandora Berlock Chiselled Elegance Blue 925 Sterling Silver

Pandora
Specialpris 300 kr Ordinarie pris 599 kr
Slutsåld

Beskrivning

Skapa ett armband med texturell lockning med denna moderna mosaik charm. Skapad i sterling silver och med skarvliknande formationer av kungligt blåa baguette-cut kristaller är den dramatiska designen en explosion av stil.

Art. Nr
797746NSBL
Enhet
St
Märke
Pandora
Material
925 sterling silver
Färg
Silver;Red
Leveranstid
Beställ innan kl.14.00 - skickas samma dag
Sten
Kristaller
Färg sten
Blå
Yta
Blank

Leverans och retur

Beroende på var du sprider din magi i världen kommer du att kunna välja mellan olika leveransalternativ och vi har gratis frakt inom EU! Kostnaden för din leverans beror på vilket fraktalternativ du väljer och vilket land du kommer från. Du kan läsa mer om Byten och returer här.

Information om gravyr

Samtliga smycken med gravyr tillverkas unikt för varje beställning. Resultatet blir en helt unik produkt. Tänk på: För alla smycken med gravyr gäller ett bestämt standardtypsnitt som visas ut på produktens exempelbilder. För samtliga smycken med gravyr gäller det typsnitt och layout som bilderna illustrerar. Din gravytext förs automatiskt in i våra gravyrmaskiner, d.v.s. att de inte tar någon hänsyn om du missat t.ex. en gemen i början på ett namn. Safira tar inget ansvar för eventuella felstavningar eller gemener och versaler. Läs noga igenom gravyren och kolla att du har valt Gemener/Versaler och stavat rätt. Du kan läsa mer om Gravyr här.