Pandora Berlock Harry Potter Hogwarts Express Train 925 Sterling Silver

Pandora
499 kr
    • Din produkt finns tillgänglig
    • Fri frakt- och returkostnad
    • Snabb Leverans
    • Alltid guld och silver

Beskrivning

Ombordstigning! Följ med på Hogwartsexpressen från perrong nio och tre kvart på King’s Cross station kl. 11.00 den 1 september för att påbörja en livsomvälvande resa till Hogwarts skola för häxkonster och trolldom. Denna berlock i sterlingsilver är utsmyckad med röd emalj och pryds av graveringen 9 ¾ och den berömda repliken ”Anything from the trolley, dears?”.

Art. Nr
798624C01
Enhet
St
Märke
Pandora
Material
925 sterling silver
Leveranstid
Beställ innan kl.14.00 - skickas samma dag

Leverans och retur

Beroende på var du sprider din magi i världen kommer du att kunna välja mellan olika leveransalternativ och vi har gratis frakt inom EU! Kostnaden för din leverans beror på vilket fraktalternativ du väljer och vilket land du kommer från. Du kan läsa mer om Byten och returer här.

Information om gravyr

Samtliga smycken med gravyr tillverkas unikt för varje beställning. Resultatet blir en helt unik produkt. Tänk på: För alla smycken med gravyr gäller ett bestämt standardtypsnitt som visas ut på produktens exempelbilder. För samtliga smycken med gravyr gäller det typsnitt och layout som bilderna illustrerar. Din gravytext förs automatiskt in i våra gravyrmaskiner, d.v.s. att de inte tar någon hänsyn om du missat t.ex. en gemen i början på ett namn. Safira tar inget ansvar för eventuella felstavningar eller gemener och versaler. Läs noga igenom gravyren och kolla att du har valt Gemener/Versaler och stavat rätt. Du kan läsa mer om Gravyr här.