Pandora Berlockarmband Moments Sliding Braclet

Pandora
Specialpris 385 kr Ordinarie pris 549 kr
Slutsåld

Beskrivning

Vi har tagit PANDORAs ikoniska berlockarmband till en ny stilsäker nivå med detta ormkedjearmband i polerat sterlingsilver. Armbandet är utsmyckat med utbytbara fästen som är infattade med glittrande stenar och ett innovativt justerbart lås.

Art. Nr
597125CZ-2
Enhet
St
Märke
Pandora
Material
Roséguldpläterad metall
Färg
Silver
Bredd
3 mm
Längd
Justerbar storlek
Leveranstid
Beställ innan kl.14.00 - skickas samma dag
Yta
Blank
Tjocklek
3 mm

Leverans och retur

Beroende på var du sprider din magi i världen kommer du att kunna välja mellan olika leveransalternativ och vi har gratis frakt inom EU! Kostnaden för din leverans beror på vilket fraktalternativ du väljer och vilket land du kommer från. Du kan läsa mer om Byten och returer här.

Information om gravyr

Samtliga smycken med gravyr tillverkas unikt för varje beställning. Resultatet blir en helt unik produkt. Tänk på: För alla smycken med gravyr gäller ett bestämt standardtypsnitt som visas ut på produktens exempelbilder. För samtliga smycken med gravyr gäller det typsnitt och layout som bilderna illustrerar. Din gravytext förs automatiskt in i våra gravyrmaskiner, d.v.s. att de inte tar någon hänsyn om du missat t.ex. en gemen i början på ett namn. Safira tar inget ansvar för eventuella felstavningar eller gemener och versaler. Läs noga igenom gravyren och kolla att du har valt Gemener/Versaler och stavat rätt. Du kan läsa mer om Gravyr här.