Pandora Disney Askungen Glassko & Möss Hängberlock Silver

Pandora
549 kr
    • Din produkt finns tillgänglig
    • Fri frakt- och returkostnad
    • Snabb Leverans
    • Alltid guld och silver

Beskrivning

Höj stilnivån ett snäpp med hängberlocken Disney Askungen Glassko & Möss. Denna skoformade berlock är designad för att fira Askungens 70-årsjubileum och får besök av hennes små vänner Gus och Jack. Mössen sitter och gömmer sig inne i den handbearbetade polerade skon i sterlingsilver som pryds av en hjärtformation av blå stenar på skons spets. Berlockens hänge är utsmyckat med klara glittrande stenar och pärlarbete – perfekt att bära ihop med dina favoritberlocker från Disney x Pandora för en förtrollande look.

Art. Nr
799192C01
Enhet
St
Märke
Pandora
Material
925 sterling silver
Färg
Silver
Höjd
21mm
Leveranstid
Beställ innan kl.14.00 - skickas samma dag

Leverans och retur

Beroende på var du sprider din magi i världen kommer du att kunna välja mellan olika leveransalternativ och vi har gratis frakt inom EU! Kostnaden för din leverans beror på vilket fraktalternativ du väljer och vilket land du kommer från. Du kan läsa mer om Byten och returer här.

Information om gravyr

Samtliga smycken med gravyr tillverkas unikt för varje beställning. Resultatet blir en helt unik produkt. Tänk på: För alla smycken med gravyr gäller ett bestämt standardtypsnitt som visas ut på produktens exempelbilder. För samtliga smycken med gravyr gäller det typsnitt och layout som bilderna illustrerar. Din gravytext förs automatiskt in i våra gravyrmaskiner, d.v.s. att de inte tar någon hänsyn om du missat t.ex. en gemen i början på ett namn. Safira tar inget ansvar för eventuella felstavningar eller gemener och versaler. Läs noga igenom gravyren och kolla att du har valt Gemener/Versaler och stavat rätt. Du kan läsa mer om Gravyr här.