Pandora Disney Musse Pigg Robot Berlock

Pandora
749 kr
    • Din produkt finns tillgänglig
    • Fri frakt- och returkostnad
    • Snabb Leverans
    • Alltid guld och silver

Beskrivning

Upptäck denna Disney-berlock i form av Musse Pigg som en robot i sterlingsilver och Pandora Rose. Den rörliga designen väcker denna bedårande karaktär till liv med robotinspirerade drag. Kroppen är gjord av sterlingsilver medan armar och ben är tillverkade i Pandora Rose i en ormkedjedesign. Skruvinspirerade detaljer på öronen, en antenn på huvudet och röda emaljshorts är inslag som fulländar smycket. Bär den ihop med Disney-berlocken Mimmi Pigg Robot för en hänförande duo på ditt Pandora Moments-armband.

Art. Nr
789073C01
Enhet
St
Märke
Pandora
Material
Roséguldpläterad metall
Färg
Rosé
Höjd
20mm
Bredd
13 mm

Leverans och retur

Beroende på var du sprider din magi i världen kommer du att kunna välja mellan olika leveransalternativ och vi har gratis frakt inom EU! Kostnaden för din leverans beror på vilket fraktalternativ du väljer och vilket land du kommer från. Du kan läsa mer om Byten och returer här.

Information om gravyr

Samtliga smycken med gravyr tillverkas unikt för varje beställning. Resultatet blir en helt unik produkt. Tänk på: För alla smycken med gravyr gäller ett bestämt standardtypsnitt som visas ut på produktens exempelbilder. För samtliga smycken med gravyr gäller det typsnitt och layout som bilderna illustrerar. Din gravytext förs automatiskt in i våra gravyrmaskiner, d.v.s. att de inte tar någon hänsyn om du missat t.ex. en gemen i början på ett namn. Safira tar inget ansvar för eventuella felstavningar eller gemener och versaler. Läs noga igenom gravyren och kolla att du har valt Gemener/Versaler och stavat rätt. Du kan läsa mer om Gravyr här.