Pandora Glittrande blå hängberlock med dubbelt hänge

Pandora
Specialpris 89 kr Ordinarie pris 599 kr
Slutsåld

Beskrivning

Ge din smyckeskollektion lite färg med vår glittrande blå hängberlock med dubbelt hänge Den är handbearbetad i Pandora Rose, vår unika metallblandning som är pläterad med 14 karat roséguld. Den ena plattan är täckt med mörkblå stenar i olika storlekar. Pandoras logotyp och kronmonogram syns på den andra sidan. Den andra cirkeln pryds av klar kubisk zirkonia som kontrasterar fint mot de blå stenarna. Styla det här smycket med andra färgstarka berlocker på ditt Pandora Moments armband för lite extra flärd.

Art. Nr
789186C01
Enhet
St
Märke
Pandora
Kollektion
Ordinare sortiment
Färg
Rosé
Höjd
11 mm
Bredd
11 mm

Leverans och retur

Beroende på var du sprider din magi i världen kommer du att kunna välja mellan olika leveransalternativ och vi har gratis frakt inom EU! Kostnaden för din leverans beror på vilket fraktalternativ du väljer och vilket land du kommer från. Du kan läsa mer om Byten och returer här.

Information om gravyr

Samtliga smycken med gravyr tillverkas unikt för varje beställning. Resultatet blir en helt unik produkt. Tänk på: För alla smycken med gravyr gäller ett bestämt standardtypsnitt som visas ut på produktens exempelbilder. För samtliga smycken med gravyr gäller det typsnitt och layout som bilderna illustrerar. Din gravytext förs automatiskt in i våra gravyrmaskiner, d.v.s. att de inte tar någon hänsyn om du missat t.ex. en gemen i början på ett namn. Safira tar inget ansvar för eventuella felstavningar eller gemener och versaler. Läs noga igenom gravyren och kolla att du har valt Gemener/Versaler och stavat rätt. Du kan läsa mer om Gravyr här.