Pandora Glittrande Snöflinga Halsband Silver

Pandora
749 kr
    • Din produkt finns tillgänglig
    • Fri frakt- och returkostnad
    • Snabb Leverans
    • Alltid guld och silver

Beskrivning

Välkomna julen med öppna armar med Pandoras halsband med en glittrande snöflinga. Smycket är handbearbetat i sterlingsilver och hämtar inspiration från vinterns magiska under. Halsbandet är utsmyckat med klara stenar i formen av en stjärnlik snöflinga inuti en stenprydd cirkel med klar kubisk zirkonia. En päronformad sten hänger från kedjans ände och en liten bricka med Pandoras Crown O-monogram sitter vid kedjans lås. Anpassa halsbandet till din stil och bär det ihop med andra skimrande smycken för en riktig statementlook.

Art. Nr
399230C01-45
Enhet
St
Märke
Pandora
Material
925 sterling silver
Färg
Silver
Längd
45 cm
Leveranstid
Beställ innan kl.14.00 - skickas samma dag

Leverans och retur

Beroende på var du sprider din magi i världen kommer du att kunna välja mellan olika leveransalternativ och vi har gratis frakt inom EU! Kostnaden för din leverans beror på vilket fraktalternativ du väljer och vilket land du kommer från. Du kan läsa mer om Byten och returer här.

Information om gravyr

Samtliga smycken med gravyr tillverkas unikt för varje beställning. Resultatet blir en helt unik produkt. Tänk på: För alla smycken med gravyr gäller ett bestämt standardtypsnitt som visas ut på produktens exempelbilder. För samtliga smycken med gravyr gäller det typsnitt och layout som bilderna illustrerar. Din gravytext förs automatiskt in i våra gravyrmaskiner, d.v.s. att de inte tar någon hänsyn om du missat t.ex. en gemen i början på ett namn. Safira tar inget ansvar för eventuella felstavningar eller gemener och versaler. Läs noga igenom gravyren och kolla att du har valt Gemener/Versaler och stavat rätt. Du kan läsa mer om Gravyr här.