Pandora Himmelskt Blå Glittrande Stjärnor Berlock Silver

Pandora
599 kr
    • Din produkt finns tillgänglig
    • Fri frakt- och returkostnad
    • Snabb Leverans
    • Alltid guld och silver

Beskrivning

Låt vår himmelska blå berlock med glittrande stjärnor ta dig med storm. Smycket är handbearbetat i sterlingsilver och hämtar inspiration från natthimlens underverk. Den rundade designen bjuder på en stor blå sten i mitten som omges av blå och klara stenar i olika storlekar. Pärlade stjärnor överlappar den centrala stenen och skapar en spännande ytstruktur. Para ihop den här berlocken med andra skimrande himlainspirerade smycken på ditt favoritarmband eller halsband för att bära med dig en liten bit av natthimlens magi var du än befinner dig.

Art. Nr
799209C01
Enhet
St
Märke
Pandora
Material
925 sterling silver
Färg
Silver
Höjd
12,0 mm
Leveranstid
Beställ innan kl.14.00 - skickas samma dag

Leverans och retur

Beroende på var du sprider din magi i världen kommer du att kunna välja mellan olika leveransalternativ och vi har gratis frakt inom EU! Kostnaden för din leverans beror på vilket fraktalternativ du väljer och vilket land du kommer från. Du kan läsa mer om Byten och returer här.

Information om gravyr

Samtliga smycken med gravyr tillverkas unikt för varje beställning. Resultatet blir en helt unik produkt. Tänk på: För alla smycken med gravyr gäller ett bestämt standardtypsnitt som visas ut på produktens exempelbilder. För samtliga smycken med gravyr gäller det typsnitt och layout som bilderna illustrerar. Din gravytext förs automatiskt in i våra gravyrmaskiner, d.v.s. att de inte tar någon hänsyn om du missat t.ex. en gemen i början på ett namn. Safira tar inget ansvar för eventuella felstavningar eller gemener och versaler. Läs noga igenom gravyren och kolla att du har valt Gemener/Versaler och stavat rätt. Du kan läsa mer om Gravyr här.