Pandora Mellanled Windflower Meadow Rosé

Pandora
Specialpris 280 kr Ordinarie pris 399 kr
Slutsåld

Beskrivning

Detta minimalistiska blomformade klämstopp i rosaskimrande PANDORA Rose tillför en feminin touch, oavsett styling. Kanterna är utsmyckade med glittrande kristaller i liknande nyanser som ger smycket ett diskret skimmer.

Art. Nr
787042NPR
Enhet
St
Märke
Pandora
Material
Roséguldpläterad metall
Färg
Rose
Höjd
11,0 mm
Bredd
11 mm
Leveranstid
Beställ innan kl.14.00 - skickas samma dag
Sten
Kristaller
Färg sten
Lila
Measurement Stone
1,0 mm
Antal stenar
Flera
Form sten
Rund
Yta
Blank
Tjocklek
2,5 mm

Leverans och retur

Beroende på var du sprider din magi i världen kommer du att kunna välja mellan olika leveransalternativ och vi har gratis frakt inom EU! Kostnaden för din leverans beror på vilket fraktalternativ du väljer och vilket land du kommer från. Du kan läsa mer om Byten och returer här.

Information om gravyr

Samtliga smycken med gravyr tillverkas unikt för varje beställning. Resultatet blir en helt unik produkt. Tänk på: För alla smycken med gravyr gäller ett bestämt standardtypsnitt som visas ut på produktens exempelbilder. För samtliga smycken med gravyr gäller det typsnitt och layout som bilderna illustrerar. Din gravytext förs automatiskt in i våra gravyrmaskiner, d.v.s. att de inte tar någon hänsyn om du missat t.ex. en gemen i början på ett namn. Safira tar inget ansvar för eventuella felstavningar eller gemener och versaler. Läs noga igenom gravyren och kolla att du har valt Gemener/Versaler och stavat rätt. Du kan läsa mer om Gravyr här.