Pandora Örhängen Radiant Teardrops Rose

Pandora
Specialpris 385 kr Ordinarie pris 549 kr
Slutsåld

Beskrivning

Den varma rosa glansen i PANDORA Rose kompenserar perfekt de bländande stenarna som smyckar dessa snygga dropformade örhängen. Använd dem ensamma för maximal effekt eller med ett par hoops för flera örhängen på ett modernt sett.

Art. Nr
286252CZ
Enhet
Par
Märke
Pandora
Material
Roséguldpläterad metall
Färg
Rose;White
Leveranstid
Beställ innan kl.14.00 - skickas samma dag
Sten
Cubic zirconia
Färg sten
Vit
Antal stenar
18
Form sten
Droppe
Yta
Blank

Leverans och retur

Beroende på var du sprider din magi i världen kommer du att kunna välja mellan olika leveransalternativ och vi har gratis frakt inom EU! Kostnaden för din leverans beror på vilket fraktalternativ du väljer och vilket land du kommer från. Du kan läsa mer om Byten och returer här.

Information om gravyr

Samtliga smycken med gravyr tillverkas unikt för varje beställning. Resultatet blir en helt unik produkt. Tänk på: För alla smycken med gravyr gäller ett bestämt standardtypsnitt som visas ut på produktens exempelbilder. För samtliga smycken med gravyr gäller det typsnitt och layout som bilderna illustrerar. Din gravytext förs automatiskt in i våra gravyrmaskiner, d.v.s. att de inte tar någon hänsyn om du missat t.ex. en gemen i början på ett namn. Safira tar inget ansvar för eventuella felstavningar eller gemener och versaler. Läs noga igenom gravyren och kolla att du har valt Gemener/Versaler och stavat rätt. Du kan läsa mer om Gravyr här.