Pandora Pavé & Ormkedjemönster Creoler

Pandora
549 kr
    • Din produkt finns tillgänglig
    • Fri frakt- och returkostnad
    • Snabb Leverans
    • Alltid guld och silver

Beskrivning

Ta din stil till en helt ny nivå med Pandora creoler med pavé och ormkedjemönster. Dessa mångsidiga creoler är handbearbetade i sterlingsilver och hämtar inspiration från det ikoniska ormkedjemönstret från Pandora Moments. Den ena sidan av örhängena är utsmyckad med stenar i kubisk zirkonia medan den andra bär vårt ormkedjeinspirerade statementmönster. Låt varje sida få representera dig på sitt eget unika sätt.

Art. Nr
299091C01
Enhet
Par
Märke
Pandora
Material
925 sterling silver
Färg
Silver
Höjd
13 mm

Leverans och retur

Beroende på var du sprider din magi i världen kommer du att kunna välja mellan olika leveransalternativ och vi har gratis frakt inom EU! Kostnaden för din leverans beror på vilket fraktalternativ du väljer och vilket land du kommer från. Du kan läsa mer om Byten och returer här.

Information om gravyr

Samtliga smycken med gravyr tillverkas unikt för varje beställning. Resultatet blir en helt unik produkt. Tänk på: För alla smycken med gravyr gäller ett bestämt standardtypsnitt som visas ut på produktens exempelbilder. För samtliga smycken med gravyr gäller det typsnitt och layout som bilderna illustrerar. Din gravytext förs automatiskt in i våra gravyrmaskiner, d.v.s. att de inte tar någon hänsyn om du missat t.ex. en gemen i början på ett namn. Safira tar inget ansvar för eventuella felstavningar eller gemener och versaler. Läs noga igenom gravyren och kolla att du har valt Gemener/Versaler och stavat rätt. Du kan läsa mer om Gravyr här.