Pandora Star Wars Berlock med dubbel ljussabel

Pandora
549 kr
    • Din produkt finns tillgänglig
    • Fri frakt- och returkostnad
    • Snabb Leverans
    • Alltid guld och silver

Beskrivning

Må kraften vara med dig med den här skimrande berlocken i form av Star Wars ljussabel. Designen är inspirerad av den klassiska inledningen på Star Wars-filmerna som visar en galax med stjärnor. Berlocken är handbearbetad i sterlingsilver där det främre hänget har två korsade ljussablar, en med röda stenar och en med blå. Den bakre plattan pryds av handapplicerad och glittrande blå emalj med stjärndetaljer och texten ”May the Force be with you” ingraverad på andra sidan. Matcha den här berlocken med andra Star Wars-inspirerade smycken för en kraftfull look.

Art. Nr
799252C01
Enhet
St
Märke
Pandora
Färg
Silver
Höjd
18 mm
Bredd
11 mm

Leverans och retur

Beroende på var du sprider din magi i världen kommer du att kunna välja mellan olika leveransalternativ och vi har gratis frakt inom EU! Kostnaden för din leverans beror på vilket fraktalternativ du väljer och vilket land du kommer från. Du kan läsa mer om Byten och returer här.

Information om gravyr

Samtliga smycken med gravyr tillverkas unikt för varje beställning. Resultatet blir en helt unik produkt. Tänk på: För alla smycken med gravyr gäller ett bestämt standardtypsnitt som visas ut på produktens exempelbilder. För samtliga smycken med gravyr gäller det typsnitt och layout som bilderna illustrerar. Din gravytext förs automatiskt in i våra gravyrmaskiner, d.v.s. att de inte tar någon hänsyn om du missat t.ex. en gemen i början på ett namn. Safira tar inget ansvar för eventuella felstavningar eller gemener och versaler. Läs noga igenom gravyren och kolla att du har valt Gemener/Versaler och stavat rätt. Du kan läsa mer om Gravyr här.