Paul Hewitt Chrono Line Klocka Black Sunray/Stainless Steel Leather Brown 42 mm

Paul Hewitt
Specialpris 999 kr Ordinarie pris 1998 kr
Slutsåld

Beskrivning

Paul Hewitts nya Chrono Line har utformats för fria själar, okonventionella tänkare och utforskare som gillar att gå sin egen väg och inte bry sig om vad andra tycker om dem - någon gång. Stilfull men ändå oberoende, denna klocka förkroppsligar det upproriska känslan i en unik design som integrerar silvertonade visare och detaljer i en svart urtavla, som omges av ett svartjoniserat rostfritt stålcase. Displayen och underringarna för stoppuret, likaledes i svart, presenterar mittpunkten för Paul Hewitts kronograf. I kombination med den bruna läder-strapen, kommer denna klocka antingen att bli din perfekta vardagskompis eller ett tillbehör för det speciella tillfället.

Art. Nr
PH-C-B-BSS-1M
Material
Stainless steel
Clockwork
Quartz
Dial
Black
Märke
Paul Hewitt
Enhet
St
Leveranstid
1 arbetsdag
Color Ring
Black
Height Watch Case
8 mm
Ingår i ditt köp
Garanti (2 år), Original klockask, Fri gravyr, Informationsbroschyr, Försäkrad leverans, Spårbar leverans
Length Bracelet
19,5 cm
Resistant
Water resistant 5ATM
Diameter
42 mm
Strap
Leatherstrap
Bredd band
20 mm

Leverans och retur

Beroende på var du sprider din magi i världen kommer du att kunna välja mellan olika leveransalternativ och vi har gratis frakt inom EU! Kostnaden för din leverans beror på vilket fraktalternativ du väljer och vilket land du kommer från. Du kan läsa mer om Byten och returer här.

Information om gravyr

Samtliga smycken med gravyr tillverkas unikt för varje beställning. Resultatet blir en helt unik produkt. Tänk på: För alla smycken med gravyr gäller ett bestämt standardtypsnitt som visas ut på produktens exempelbilder. För samtliga smycken med gravyr gäller det typsnitt och layout som bilderna illustrerar. Din gravytext förs automatiskt in i våra gravyrmaskiner, d.v.s. att de inte tar någon hänsyn om du missat t.ex. en gemen i början på ett namn. Safira tar inget ansvar för eventuella felstavningar eller gemener och versaler. Läs noga igenom gravyren och kolla att du har valt Gemener/Versaler och stavat rätt. Du kan läsa mer om Gravyr här.