Paul Hewitt Miss Ocean Line Klocka Marle Rose Gold Leather Strap Graphite 33 mm

Paul Hewitt
Specialpris 187 kr Ordinarie pris 1249 kr
Slutsåld

Beskrivning

Elegant, sensuell och sant mot skönheten och legenderna i världens hav: det här är den nya Miss Ocean Line klockan. Som den minsta medlemmen i Paul Hewitts flotta representerar den den fascinerande och oändliga storheten i världens hav och förkroppsligar en unik och modern stil. Det är en del som är perfekt för kvinnor som känner sig hemma i staden eller ute på havet.

Art. Nr
PH-M-R-M-31S
Märke
Paul Hewitt
Material
Stainless steel
Leveranstid
1 arbetsdag
Urverk
Quartz Citizen Miyota
Diameter
33 mm
Urtavla
White
Enhet
St
Color Ring
Rose
Färg
Gray
Height Watch Case
7 mm
Ingår i ditt köp
Garanti (2 år), Original klockask, Fri gravyr, Informationsbroschyr, Försäkrad leverans, Spårbar leverans
Length Bracelet
17,5 cm
Resistant
Water resistant 5ATM
Strap
Leatherstrap

Leverans och retur

Beroende på var du sprider din magi i världen kommer du att kunna välja mellan olika leveransalternativ och vi har gratis frakt inom EU! Kostnaden för din leverans beror på vilket fraktalternativ du väljer och vilket land du kommer från. Du kan läsa mer om Byten och returer här.

Information om gravyr

Samtliga smycken med gravyr tillverkas unikt för varje beställning. Resultatet blir en helt unik produkt. Tänk på: För alla smycken med gravyr gäller ett bestämt standardtypsnitt som visas ut på produktens exempelbilder. För samtliga smycken med gravyr gäller det typsnitt och layout som bilderna illustrerar. Din gravytext förs automatiskt in i våra gravyrmaskiner, d.v.s. att de inte tar någon hänsyn om du missat t.ex. en gemen i början på ett namn. Safira tar inget ansvar för eventuella felstavningar eller gemener och versaler. Läs noga igenom gravyren och kolla att du har valt Gemener/Versaler och stavat rätt. Du kan läsa mer om Gravyr här.