Paul Hewitt Sailor Line Unisex Klocka Classic Rosé/Vit 39 mm

Paul Hewitt
Specialpris 268 kr Ordinarie pris 1790 kr
Slutsåld

Beskrivning

Modern elegans möter stabilitet från norra Tyskland i Paul Hewitt's nya Sailor Line. Den supertunna urramen ramar in den tidlösa urtavlan elegant i vitt eller marinblått . Sailor Line är en elegant följeslagare för varje tillfälle .

Art. Nr
PH-SA-R-SM-W-4M
Märke
Paul Hewitt
Material
Guldpläterat stål, Läder
Leveranstid
1 arbetsdag
Urverk
Ronda Quartz Movement
Diameter
39 mm
Urtavla
White
Kollektion
Sailor Line
Längd
18-22 cm
Enhet
St
Color Ring
Rose
Height Watch Case
7 mm
Ingår i ditt köp
Garanti (2 år), Original klockask, Fri gravyr, Informationsbroschyr, Försäkrad leverans, Spårbar leverans
Resistant
Water resistant 5ATM
Strap
Stainless Steel Mesh Strap

Leverans och retur

Beroende på var du sprider din magi i världen kommer du att kunna välja mellan olika leveransalternativ och vi har gratis frakt inom EU! Kostnaden för din leverans beror på vilket fraktalternativ du väljer och vilket land du kommer från. Du kan läsa mer om Byten och returer här.

Information om gravyr

Samtliga smycken med gravyr tillverkas unikt för varje beställning. Resultatet blir en helt unik produkt. Tänk på: För alla smycken med gravyr gäller ett bestämt standardtypsnitt som visas ut på produktens exempelbilder. För samtliga smycken med gravyr gäller det typsnitt och layout som bilderna illustrerar. Din gravytext förs automatiskt in i våra gravyrmaskiner, d.v.s. att de inte tar någon hänsyn om du missat t.ex. en gemen i början på ett namn. Safira tar inget ansvar för eventuella felstavningar eller gemener och versaler. Läs noga igenom gravyren och kolla att du har valt Gemener/Versaler och stavat rätt. Du kan läsa mer om Gravyr här.