Pearl Donut Sterling Silver Necklace

Safira x Ellinor Löfgren
999 kr
    • Din produkt finns tillgänglig
    • Fri frakt- och returkostnad
    • Snabb Leverans
    • Alltid guld och silver

Beskrivning

Halsbandet Pearl Donut av sterling silver strålar av lyx och består av en lång Singaporekedja och en stort hänge prytt av små syntetiska pärlor och gnistrande Cubic Zirconia-stenar. Det för tankarna till en nygräddad munk doppad i socker och vitt strössel och kommer att gnistra vackert på din bröstkorg.

Art. Nr
040100572
Enhet
St
Märke
Safira x Ellinor Löfgren
Kollektion
x Ellinor Löfgren
Material
925 Sterling Silver
Färg
Silver
Höjd
24 mm
Längd
50+5 cm
Leveranstid
Beställ innan kl.14.00 - skickas samma dag

Leverans och retur

Beroende på var du sprider din magi i världen kommer du att kunna välja mellan olika leveransalternativ och vi har gratis frakt inom EU! Kostnaden för din leverans beror på vilket fraktalternativ du väljer och vilket land du kommer från. Du kan läsa mer om Byten och returer här.

Information om gravyr

Samtliga smycken med gravyr tillverkas unikt för varje beställning. Resultatet blir en helt unik produkt. Tänk på: För alla smycken med gravyr gäller ett bestämt standardtypsnitt som visas ut på produktens exempelbilder. För samtliga smycken med gravyr gäller det typsnitt och layout som bilderna illustrerar. Din gravytext förs automatiskt in i våra gravyrmaskiner, d.v.s. att de inte tar någon hänsyn om du missat t.ex. en gemen i början på ett namn. Safira tar inget ansvar för eventuella felstavningar eller gemener och versaler. Läs noga igenom gravyren och kolla att du har valt Gemener/Versaler och stavat rätt. Du kan läsa mer om Gravyr här.