Pilgrim Ankelkedja Dale Silver Plated

Pilgrim
249 kr
Slutsåld

Beskrivning

En vacker silverpläterad ankelkedja med fina fyrkantiga leder De platta lederna har olika storlek och bildar ett vackert hålmönster som ger kedjan struktur och reflekterar ljuset på allra vackraste sätt. Använd ankelkedjan som ett diskret blickfång som framhäver dina ben. Ett smycke som ger din look en touch av bohemisk lyx.

Art. Nr
632016008
Enhet
St
Märke
Pilgrim
Material
Silverpläterad metall
Längd
28 cm
Leveranstid
Beställ innan kl.14.00 - skickas samma dag

Leverans och retur

Beroende på var du sprider din magi i världen kommer du att kunna välja mellan olika leveransalternativ och vi har gratis frakt inom EU! Kostnaden för din leverans beror på vilket fraktalternativ du väljer och vilket land du kommer från. Du kan läsa mer om Byten och returer här.

Information om gravyr

Samtliga smycken med gravyr tillverkas unikt för varje beställning. Resultatet blir en helt unik produkt. Tänk på: För alla smycken med gravyr gäller ett bestämt standardtypsnitt som visas ut på produktens exempelbilder. För samtliga smycken med gravyr gäller det typsnitt och layout som bilderna illustrerar. Din gravytext förs automatiskt in i våra gravyrmaskiner, d.v.s. att de inte tar någon hänsyn om du missat t.ex. en gemen i början på ett namn. Safira tar inget ansvar för eventuella felstavningar eller gemener och versaler. Läs noga igenom gravyren och kolla att du har valt Gemener/Versaler och stavat rätt. Du kan läsa mer om Gravyr här.