Pilgrim Armband Ama2 Silver White

Pilgrim
Specialpris 245 kr Ordinarie pris 349 kr
    • Din produkt finns tillgänglig
    • Fri frakt- och returkostnad
    • Snabb Leverans
    • Alltid guld och silver

Beskrivning

De vackra äkta sötvattenspärlorna i sin naturligt rustika form smyger sig fint om handleden som en ultrafeminin touch. Använd armbandet ensamt och låt raden av glänsande vita pärlor få all uppmärksamhet, eller kombinera det med andra pärlsmycken för en personlig och exklusiv look som garanterat kommer att väcka beundran. Varje pärla är unik och det kommer därför att finnas små variationer i pärlans färg och form. Det här smycket ingår i Pilgrims Ama-kollektion som representerar starka, kvinnliga pärldykare.

Art. Nr
111916002
Enhet
St
Märke
Pilgrim
Material
Silverpläterad metall
Färg
Silver
Höjd
9 mm
Bredd
9 mm
Längd
17 cm
Leveranstid
Beställ innan kl.14.00 - skickas samma dag
Measurement Pearl
9 mm
Pearl
Synthetic
Yta
Blank

Leverans och retur

Beroende på var du sprider din magi i världen kommer du att kunna välja mellan olika leveransalternativ och vi har gratis frakt inom EU! Kostnaden för din leverans beror på vilket fraktalternativ du väljer och vilket land du kommer från. Du kan läsa mer om Byten och returer här.

Information om gravyr

Samtliga smycken med gravyr tillverkas unikt för varje beställning. Resultatet blir en helt unik produkt. Tänk på: För alla smycken med gravyr gäller ett bestämt standardtypsnitt som visas ut på produktens exempelbilder. För samtliga smycken med gravyr gäller det typsnitt och layout som bilderna illustrerar. Din gravytext förs automatiskt in i våra gravyrmaskiner, d.v.s. att de inte tar någon hänsyn om du missat t.ex. en gemen i början på ett namn. Safira tar inget ansvar för eventuella felstavningar eller gemener och versaler. Läs noga igenom gravyren och kolla att du har valt Gemener/Versaler och stavat rätt. Du kan läsa mer om Gravyr här.