Pilgrim Armband Clara Gold Crystal

Pilgrim
249 kr
Slutsåld

Beskrivning

Oavsett om du uppskattar symboliken eller bara gillar de enkla och rena linjerna i korsets form, så kan man inte komma ifrån att korset utgör en fin detalj som bara blir vackrare när det som här sitter på en fin, guldpläterad kedja och har pyntats med gnistrande kristaller. Bär korset ensamt och låt det få all uppmärksamhet, eller kombinera det med flera armband för en fin effekt.

Art. Nr
601912012
Enhet
St
Märke
Pilgrim
Material
Guldpläterad metall
Färg
Guld
Längd
16,5-19,5 cm
Leveranstid
Beställ innan kl.14.00 - skickas samma dag
Sten
Kristaller
Height Pendant
8 mm
Yta
Blank
Bredd hänge
10 mm

Leverans och retur

Beroende på var du sprider din magi i världen kommer du att kunna välja mellan olika leveransalternativ och vi har gratis frakt inom EU! Kostnaden för din leverans beror på vilket fraktalternativ du väljer och vilket land du kommer från. Du kan läsa mer om Byten och returer här.

Information om gravyr

Samtliga smycken med gravyr tillverkas unikt för varje beställning. Resultatet blir en helt unik produkt. Tänk på: För alla smycken med gravyr gäller ett bestämt standardtypsnitt som visas ut på produktens exempelbilder. För samtliga smycken med gravyr gäller det typsnitt och layout som bilderna illustrerar. Din gravytext förs automatiskt in i våra gravyrmaskiner, d.v.s. att de inte tar någon hänsyn om du missat t.ex. en gemen i början på ett namn. Safira tar inget ansvar för eventuella felstavningar eller gemener och versaler. Läs noga igenom gravyren och kolla att du har valt Gemener/Versaler och stavat rätt. Du kan läsa mer om Gravyr här.