Pilgrim Armband Henrietta Silver Crystal

Pilgrim
Specialpris 150 kr Ordinarie pris 299 kr
Slutsåld

Beskrivning

Lägg in en touch av mystik och äventyr i din look med det här silverpläterade armbandet, inspirerat av österländsk ornamentik, som särskilt kommer till uttryck i hängets vackra design. Den tunna kedjan ger armbandet ett fint och feminint uttryck, och kedjan placerar elegant cirkeln med det vackert utskurna mönstret och de gnistrande kristallerna i centrum som ett vackert blickfång.

Art. Nr
601916032
Enhet
St
Märke
Pilgrim
Material
Silverpläterad metall
Färg
Guld
Längd
16,5-19,5 cm
Leveranstid
Beställ innan kl.14.00 - skickas samma dag
Sten
Kristaller
Height Pendant
12 mm
Yta
Blank
Bredd hänge
12 mm

Leverans och retur

Beroende på var du sprider din magi i världen kommer du att kunna välja mellan olika leveransalternativ och vi har gratis frakt inom EU! Kostnaden för din leverans beror på vilket fraktalternativ du väljer och vilket land du kommer från. Du kan läsa mer om Byten och returer här.

Information om gravyr

Samtliga smycken med gravyr tillverkas unikt för varje beställning. Resultatet blir en helt unik produkt. Tänk på: För alla smycken med gravyr gäller ett bestämt standardtypsnitt som visas ut på produktens exempelbilder. För samtliga smycken med gravyr gäller det typsnitt och layout som bilderna illustrerar. Din gravytext förs automatiskt in i våra gravyrmaskiner, d.v.s. att de inte tar någon hänsyn om du missat t.ex. en gemen i början på ett namn. Safira tar inget ansvar för eventuella felstavningar eller gemener och versaler. Läs noga igenom gravyren och kolla att du har valt Gemener/Versaler och stavat rätt. Du kan läsa mer om Gravyr här.