Pilgrim Armband Hyacinth Silver

Pilgrim
Specialpris 175 kr Ordinarie pris 249 kr
Slutsåld

Beskrivning

Ett silverpläterat och gnistrande armband i en klassisk design. Den fina kedjan har ett insats som består av en lång, smal, krökt bar som följer formen på din handled. Baren har ett känsligt mönster av små halvsfärer och har många inbäddade kristaller. Använd den på fester eller som en kontrast till ett par slitna jeans.

Art. Nr
601826022
Enhet
St
Märke
Pilgrim
Material
Silverpläterad metall
Färg
Silver
Höjd
20,5 mm
Bredd
1,5 mm
Längd
19,5 cm
Leveranstid
Beställ innan kl.14.00 - skickas samma dag
Sten
Kristaller
Measurement Stone
1,0 mm
Antal stenar
Flera
Form sten
Rund
Yta
Blank
Tjocklek
1 mm

Leverans och retur

Beroende på var du sprider din magi i världen kommer du att kunna välja mellan olika leveransalternativ och vi har gratis frakt inom EU! Kostnaden för din leverans beror på vilket fraktalternativ du väljer och vilket land du kommer från. Du kan läsa mer om Byten och returer här.

Information om gravyr

Samtliga smycken med gravyr tillverkas unikt för varje beställning. Resultatet blir en helt unik produkt. Tänk på: För alla smycken med gravyr gäller ett bestämt standardtypsnitt som visas ut på produktens exempelbilder. För samtliga smycken med gravyr gäller det typsnitt och layout som bilderna illustrerar. Din gravytext förs automatiskt in i våra gravyrmaskiner, d.v.s. att de inte tar någon hänsyn om du missat t.ex. en gemen i början på ett namn. Safira tar inget ansvar för eventuella felstavningar eller gemener och versaler. Läs noga igenom gravyren och kolla att du har valt Gemener/Versaler och stavat rätt. Du kan läsa mer om Gravyr här.