Pilgrim Bokstavshänge O Gold

Pilgrim
Specialpris 140 kr Ordinarie pris 199 kr
    • Din produkt finns tillgänglig
    • Fri frakt- och returkostnad
    • Snabb Leverans
    • Alltid guld och silver

Beskrivning

Bär din begynnelsebokstav i stor stil! Det vackra guldpläterade O:et har en läcker blank, hamrad yta som ger hänget en härligt distinkt och rustik look. Häng ditt O i en lång kedja och bär det till en grov- eller finstickad tröja. En klassiker i ny design som ger dig en tuff och personlig look.

Art. Nr
401932034
Enhet
St
Märke
Pilgrim
Material
Guldpläterad metall
Färg
Guld
Höjd
35,0 mm
Bredd
35 mm
Leveranstid
Beställ innan kl.14.00 - skickas samma dag
Yta
Blank

Leverans och retur

Beroende på var du sprider din magi i världen kommer du att kunna välja mellan olika leveransalternativ och vi har gratis frakt inom EU! Kostnaden för din leverans beror på vilket fraktalternativ du väljer och vilket land du kommer från. Du kan läsa mer om Byten och returer här.

Information om gravyr

Samtliga smycken med gravyr tillverkas unikt för varje beställning. Resultatet blir en helt unik produkt. Tänk på: För alla smycken med gravyr gäller ett bestämt standardtypsnitt som visas ut på produktens exempelbilder. För samtliga smycken med gravyr gäller det typsnitt och layout som bilderna illustrerar. Din gravytext förs automatiskt in i våra gravyrmaskiner, d.v.s. att de inte tar någon hänsyn om du missat t.ex. en gemen i början på ett namn. Safira tar inget ansvar för eventuella felstavningar eller gemener och versaler. Läs noga igenom gravyren och kolla att du har valt Gemener/Versaler och stavat rätt. Du kan läsa mer om Gravyr här.