Pilgrim Earrings Asami Gold

Pilgrim
Specialpris 245 kr Ordinarie pris 349 kr
Slutsåld

Beskrivning

Stora guldpläterade creoler med vackert hålmönster. Den formfulländade designen med de skarpa kanterna står i vackert samspel med den fina ornamentiken. Hålmönstret bryter av den glänsande ytan och ger liv åt de här vackra statement-örhängena. Klassiska örringar med en sofistikerat twist som skapar ett personligt och feminint uttryck.

Art. Nr
101922023
Enhet
Par
Märke
Pilgrim
Material
Guldpläterad metall
Höjd
55,0 mm
Bredd
3,5 mm
Leveranstid
Beställ innan kl.14.00 - skickas samma dag

Leverans och retur

Beroende på var du sprider din magi i världen kommer du att kunna välja mellan olika leveransalternativ och vi har gratis frakt inom EU! Kostnaden för din leverans beror på vilket fraktalternativ du väljer och vilket land du kommer från. Du kan läsa mer om Byten och returer här.

Information om gravyr

Samtliga smycken med gravyr tillverkas unikt för varje beställning. Resultatet blir en helt unik produkt. Tänk på: För alla smycken med gravyr gäller ett bestämt standardtypsnitt som visas ut på produktens exempelbilder. För samtliga smycken med gravyr gäller det typsnitt och layout som bilderna illustrerar. Din gravytext förs automatiskt in i våra gravyrmaskiner, d.v.s. att de inte tar någon hänsyn om du missat t.ex. en gemen i början på ett namn. Safira tar inget ansvar för eventuella felstavningar eller gemener och versaler. Läs noga igenom gravyren och kolla att du har valt Gemener/Versaler och stavat rätt. Du kan läsa mer om Gravyr här.