Pilgrim Earrings Hollis Silver Plated

Pilgrim
Specialpris 22 kr Ordinarie pris 149 kr
Slutsåld

Beskrivning

Unika silverpläterade stiftörhängen med en mjukt vriden, organisk form. De mjukt formade skulpturala örhängena hänger som en droppe från örsnibben. Det här är örhängen som utstrålar en känsla för eleganta och personliga detaljer. Ger en stilsäker look, oavsett om du använder dem till en läcker stickad tröja eller en T-shirt.

Art. Nr
632036013
Enhet
Par
Märke
Pilgrim
Kollektion
Ordinare sortiment
Material
Silverpläterad metall
Höjd
19 mm
Bredd
9 mm
Leveranstid
Beställ innan kl.14.00 - skickas samma dag

Leverans och retur

Beroende på var du sprider din magi i världen kommer du att kunna välja mellan olika leveransalternativ och vi har gratis frakt inom EU! Kostnaden för din leverans beror på vilket fraktalternativ du väljer och vilket land du kommer från. Du kan läsa mer om Byten och returer här.

Information om gravyr

Samtliga smycken med gravyr tillverkas unikt för varje beställning. Resultatet blir en helt unik produkt. Tänk på: För alla smycken med gravyr gäller ett bestämt standardtypsnitt som visas ut på produktens exempelbilder. För samtliga smycken med gravyr gäller det typsnitt och layout som bilderna illustrerar. Din gravytext förs automatiskt in i våra gravyrmaskiner, d.v.s. att de inte tar någon hänsyn om du missat t.ex. en gemen i början på ett namn. Safira tar inget ansvar för eventuella felstavningar eller gemener och versaler. Läs noga igenom gravyren och kolla att du har valt Gemener/Versaler och stavat rätt. Du kan läsa mer om Gravyr här.